APOCALYPTICA MÁ SÚDNE ŤAHANICE

Apocalyptica by mala zaplatiť 45 tisdíc Euro za použitie názvu Rammstein. Cavalera Conspiracy zverejnili artwork k druhému albumu. DVD Big Four sa v Amerike veľmi dobre predáva. Obscura vydá nový album v apríli. Iron Man nahrávajú demo s novým spevákom.
Apocalyptica prežíva v posledných dňoch nemilé problémy. Krajským súdom v Berlíne bola zažalovaná za porušenie obchodnej známky voči menu Rammstein a dostali zato pokutu 45 tisíc Euro. Fínska kapela bola žalovaná za použitie samolepiek a plagátov, kde sa nachádzalo slovo Rammstein bez vedomia kapely.

Bratia Cavalerovci zverejnili artwork k pripravovanému druhému albumu Blunt Force Trauma. Vydanie tohto albumu je naplánované na 29. marca, kedy album vyjde prostredníctvom Roadrunner Records a na fanúšikov bude čakať 11 nových skladieb. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Nezabudnuteľnému DVD Big Four, ktoré zachytáva koncert veľkej štvorky Metallica, Slayer, Megadeth a Anthrax v bulharskej Sofii sa nesmierne darí v rpedaji. V Amerike sa ho rpedalo už viac ako 200 tisíc kópií.

Nemeckí technickí deatheri Obscura sa ohlásili, že takisto ako fanúšikovia netrpezlivo čakajú na 4. apríla, kedy im vyjde dlhoočakávaná novinka Omnivium. Na novinke bude 9 skladieb.

Doomová kapela Iron Man sa chystá tento mesiac do štúdia. Tam by mali začať nahrávať nové demo s novým spevákom Dee Calhonom (ex – After Therapy, Land of Doom). Podľa slov kapely prinesie Dee svojim hlasom do kapely jedinečnosť.