STEVE DIGIORGIO ODOHRÁ S OBITUARY LETNÉ TURNÉ

Obituary vypomôže na európskom turné basák Steve DiGiorgio. Švédski blackáči Shining oznámili, že tento rok nebudú koncertovať v USA. Tristania zverejnila  trailer k nadchádzajúcej novinke, ktorý si môžete pozrieť prostredníctvom Valhally.
Potom čo basák Steve DiGiorgio vypomáhala nemeckej kapele Obscura, bude pomáhať aj Obituary. Celá kapela sa už nesmierne teší na letné vystúpenia po Európe a na spoločne strávené chvíle so Steveom. Českí a slovenskí fanúšikovia budú môcť vidieť túto spoluprácu na festivale Brutal Assault.

Švédska kapela Shining oznámila, že tento rok nezavíta do Spojených štátov amerických. Dôvod je jednoduchý. Kapela nedostala žiadnu adekvátnu ponuku a navyše členovia Shining nemajú povolenie na vstup do krajiny. Podľa slov samotnej kapely však pracujú na tom, aby mohli na územie USA vstúpiť. Členovia skupiny zdôraznili, že nech fanúšikovia neveria všetkému čo si na internete prečítajú, ale nech si počkajú na oficiálnu správu z ich tábora. Kapela sa v súčasnosti sústreďuje na pripravované európske turné a na vydanie nového albumu VII. Fodd Forlorare, ktorého termín vydania sa stále presúva. Nahrávka vyjde u Indie Records.

Nórska Tristania vydá 235. augusta novinku Rubicon, ku ktorej zverejnila trailer, ktorý si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.