INFO O NOVÝCH ALBUMOCH ANGRY, LIMP BIZKIT A BLIND GUARDIAN

Nový album Angry môžeme očakávať o necelé tri mesiace. Artwork a podrobnosti aj o nových albumoch Limp Bizkit a Blind Guardian.

Power metalová formácia z brazílskeho Sao Paola Angra pripravila pre svojich fanúšikov už siedmy štúdiový album. Bude niesť názov Aqua a verejnosť sa ho dočká 29. septembra. Album vyplní miesto po štvorročnej prestávke, ktorá prišla po vydaní posledného albumu Aurora Consurgens. Známy je už aj artwork nového albumu (obrázok vľavo).

Nový album chystajú aj američania Limp Bizkit. Presný dátum vydania zatiaľ nie je známy, album by mal byť verejnosti prístupný niekedy na jeseň tohto roku. Známy je aspoň názov nového počinu – album sa bude volať Gold Cobra.
Kapela taktiež zverejnila artwork nového albumu, ktorý vám prinášame (obrázok vpravo). Na novom albume sa bude pravdepodobne nachádzať až 18 skladieb.

Dnešné novinky zakončíme ďalšími informáciami o pripravovanom albume. Nový materiál má pripravený aj nemecká power metalová formácia Blind Guardian.
Presný dátum nie je známy, ale môžeme sa pripraviť na to, že to bude koncom leta. Pôjde už o dvanásty album vrátane dvoch živákov a jednej výberovky a bude niesť názov At The Edge Of Time. Známy je už aj artwork albumu, ktorý samozrejme taktiež prinášame.
Na albume sa bude nachádzať desať skladieb. Novinke bude predchádzať vydanie singla A Voice In The Dark, ktorý začne pripravovať fanúšikov na nový album už 25. júna a nájdu na ňom tri skladby. Singel aj plnohodnotný album výjdu pod záštitou vydavateľstva Nuclear Blast.
Kapela dopriala pre fanúšikov aj ochutnávku v podobe 30 sekundových ukážok z každej skladby. Všetky si môžete vypočuť vo "videu" z portálu YouTube, ktoré ponúkame nižšie.