S novinkami sa hlásia kapely KATAKLYSM, ANNIHILATOR, POWERWOLF alebo NUCLEAR ASSAULT

Death metalisti KATAKLYSM zverejnili nový song. Thrash metaloví ANNIHILATOR chystajú ďalší album. Power metalisti POWERWOLF a thrasheri NUCLEAR ASSAULT zverejnili lyric videá. Členovia kapely MASTODON si zahrali v seriáli „Game of Thrones“. Správy aj od BRING ME THE HORIZON a Slovákov SLICE OF BREAD.

kataklysm-promo-2015

KATAKLYSM

Kanadskí deatheri KATAKLYSM zverejnili novú skladbu s názvom „Thy Serpents Tongue“, ktorú nájdete na ich novom štúdiovom albume „Of Ghosts And Gods“. Ten uzrie svetlo sveta 31. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Thrasheri ANNIHILATOR oznámili, že 18. septembra im prostredníctvom labelu UDR Music vyjde v poradí pätnásta štúdiová doska „Suicide Society“. Po tom, čo v decembri odišiel spevák Dave Padden, ktorý už mal dosť cestovania a nechcel byť tak často mimo domova, sa na post hlavného vokalistu vracia zakladajúci člen kapely Jeff Waters. Nižšie nájdete aj ukážky zo spomínanej novinky.

Power metalová kapela POWERWOLF sa prezentuje novým lyric videom ku piesni „Armata Strigoi“ z ich nového, v poradí šiesteho albumu „Blessed & Possessed“. Ten vyjde 17. júla prostredníctvom Napalm Records.

Thrash metaloví veteráni NUCLEAR ASSAULT zverejnili lyric video k novej skladbe „Analog Man in a Digital World“ z ich chystaného EP „Pounder“, ktoré vyjde 1. júna prostredníctvom vydavateľstva Sidipus Records.

Členovia MASTODON, presnejšie Brann Dailor (bicie, vokály), Bill Kelliher (gitara, vokály) a Brent Hinds (gitara, vokály) si zahrali v ôsmej a treba dodať, že epickej a mnohými ľuďmi ospevovanej epizóde, mimoriadne obľúbeného fantasy seriálu „Game of Thrones“, ktorá bola odvysielaná 31. mája. Spomínaná trojica si zahrala úlohu „Divokých“. Na fotke pod bleskovkou, nájdete, ako vyzerali.

mastodon-2015

MASTODON ako „Divokí“ v „Game of Thrones“

Anglická kapela BRING ME THE HORIZON vydá 22. júna (pôvodne bolo vydanie naplánované na máj) nové DVD „Live at Wembley“. DVD sa natáčalo v decembri minulého roka v londýnskej Wembley Aréna. Nižšie nájdete aj ukážku v podobe skladby „Drown“.

Slováci SLICE OF BREAD z Rimavskej Soboty sa prezentujú novým videoklipom k piesni „Tí druhí“. Pieseň sa nachádza na ich debutovom EP nazvanom „Vitajte v našich mysliach“.