TIM RIPPER OWENS HOSŤOM NA SCHEEPERSOVEJ SÓLOVKE

Dnes sa dozviete, že na novej sólovke Ralfa Scheepersa bude okrem Tima Owensa hosťovať viacero zaujímavých mien. Iron Maiden lámu rekordy predajnosti vo Švédsku. A na záver prezradíme, že americká blacková formácia Eyes of Nocturn začne pracovať na novom albume.
Tim „Ripper“ Owens bude hosťom na sólovom albume Ralfa Scheepersa. Owens si zaspieva duet so spevákom Primal Fear v skladbe Remission of Sin. Okrem Tima Owensa bude na Scheepersovej sólovke hosťovať aj multiinštrumentalista Snowy Shaw (ex – Therion, Dream Evil, Notre Dame, mercyful Fate) na bicích a gitaru si vezme do ruky Sander Gommans (Afetr Forever). Neodmysliteľnou Scheepresovou posilou je basák Matt Sinner. Opodrobnosti o názve a presnom dátume vydania zatiaľ zverejnené neboli.

Britská heavy metalová legenda Iron Maiden láme rekordy predajnsoti so svojou novinkou The Final Frontier. Vo Švédsku sa od uvedenia na trh predalo už viac ako 20 tisíc kópií čo kapele zaručuje zlatú platňu. Novinkou bude Iron maiden určite útočiť vov iacerých krajinách aj na rebríček Top 5 v predajnosti. Od roku 1992 sa tak môže prvýkrát stať, že na Top 5 bude útočiť aj vo svojej domovskej krajine.

Americkí blackmetalisti Eyes of Noctum oznámili, že nahrávanie druhého albumu začnú na konci tohto roka. Zatiaľ bezmenný pokračovateľ debutového albumu Inceptum vyjde prostredníctvom Morbid Rose Records. Ešte pred vydaním albumu sa na trhu objaví singel Inside the Minds of Unrest. Zaujímavosťou tejto kapely je to, že v jej radoch pôsobí 19 – ročný syn herca Nicolasa Cagea, vokalista Weston „Arcane“ Coppola Cage.