CHCETE SA STAŤ NOVÝM VOKALISTOM DARK FUNERAL?

Dnes vás budeme informovať, že Suicidal Angels a Queensryche zmenili svoje vydavateľstvá. Dark Funeral vydali oficiálne vyhlásenie o hľadaní nového speváka. Môžete sa ním stať aj vy…

Grécke thrashové nádeje Suicidal Angels zmenili vydavateľa. Kapela ako víťaz Rock the Nation Award 2009 mal počas debutu automatickú zmluvu s Rock the Nation, ktorá šírila materiál kapely do všetkých európskych časopisov. No, prišiel čas na osamostatnenie. Ich novým chlebodarcom sa stalo vydavateľstvo NoiseArt Records.

Label zmenili aj Queensryche, ktorí podpísali zmluvu s Loud and Proud Records, čo je pobočka Roadrunner Records zameraná na stabilných umelcov. Kapela v súčasnosti rpacuje na novom albume, ktorý by mal vyjsť na jar budúceho roka.

O tom, že Emperor Magus Caligula sa rozhodol opustiť Dark Funeral sme už informovali. Svoju poslednú show s kapelou odspieval na festivale Summer Breeze. Zvyšok kapely vydal aktualizácie o hľadaní nového speváka: „Hľadáme no speváka! Samozrejme, že požiadavky na nového speváka budú veľmi vysoké, ale sme presvedčení, že nájdeme vokalistu, ktorý sa k nám hodí. Takže, ak si myslíte, že máte nato, aby ste vokálnymi schopnosťami nahradili Caligulu neváhajte a pošlite nám nejaký audio/video súbor s vašimi vokálnymi výkonmi. Nahrávky posielajte na vocalist@darkfuneral.se.