PO SPEVÁKOVI OPÚŠŤA DARK FUNERAL AJ BASÁK

Dark Funeral opúšťa aj basák B-Force. O dôvodoch sa dočítate nižšie. Švédi Wolverine pracujú na novom albume. Nemci Warrant podpísali zmluvu s novým vydavateľstvom.

Potom ako sa Emperor Magus Calligula rozhodol opustiť Dark Funeral, prišla z tábora tejto kapely ďalšia nepríjemná správa. Dark Funeral opúšťa aj basgitarista B-Force. „Chcem mu poďakovať za fantastických 6 rokov. Bola radosť s ním spolupracovať,“ uvideol gitarista Lord Ahriman. Svoj odchod okomentoval aj bagitarista: „Po 6 desivých a šialených rokoch s Dark Funeral som sa rozhodol opustiť kapelu. Je to moje vlastné rozhodnutie opustiť najlepšiu kapelu a najlepších priateľov, ale cítim, že sa musím pohnúť ďalej a robiť niečo iné. Medzi mnou a zvyškom kapely neexistuje nič zlé, naďalej sme a budeme dobrí priatelia. Chcem poďakovať kapele a všetkým fanúšikom na celom svete. Ďakujem všetkým. Temné sily s vami!

Švédska kapela Wolverine sa momentálne nachádza v štúdiu, kde dokončila mixovanie a mastering nového, zatiaľ bezmenného albumu. Dátum vydania štvrtého albumu zverejnia títo priogresívni melodici, hneď ako im ho poskytne label.

Nemecká speedová kapela Warrant (nezamieňajte si ju s legendou hair metalu!) podpísala zmluvu s labelom Pure Records a v súčasnosti chystá skladby pre nový album. Ešte pred klasickým albumom vyjde kapele EP s názvom First Strike.