IMMORTAL NATOČILI KLIP K ALL SHALL FALL

Dnes si môžete pozrieť nový videoklip nórov Immortal. Firewind zverejnili artwork k novému albumu, ktorý si môžete pozrieť v dnešných novinkách. Dáni Raunchy zverejnili na svojom Myspace profile ukážky z nových skladieb.
Nórska blackmetalová ikona Immortal nahrala videoklip k aktuálnemu albumu All Shall Fall. Klip je k roovnomennej skladbe. Video sa natáčalo helikoptérou na ľadovci nedaleko Bergenu. Klip je dosť podobný tým starším  Grim and Frostbitten Kingdoms alebo Blashkyrk (Mighty Ravendark). Veď posúďte sami…

Grécka power metalová kapela Firewind, v ktorej pôsobí nová posila Ozzyho Osbournea gitarista Gus G. Vydá 26. októbra nový album s názvom Days of Defiance. Nedávno sme vám ponúkli trailer k novinke. Tentokrát kapela zverejnila artwork ki novému albumu, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami. Cover namaľoval dvorný maliar kapely Gustavo Sazes. Na Days of Defiance bude 14 nových skladieb a album vydá Century Media.

Dánska kapela Raunchy zverejnila na svojom Myspace profile ukážky z pripravovaného albumu A Discord Electric. Novinka vyjde 11. októbra.