LORDOV OPUSTIL BUBENÍK KITA, HELLOWEEN TOČIA KLIP

Lordi opustil bubeník Kita. Helloween nahrávajú videoklip. Torture Killer dokončili turné. Urgehal pripravujú nový pekelný materiál.
Fínske monštrá Lordi opustil po 10 rokoch bubeník Kita, vlastným menom Sampsa Astala. „Je to pre nás nešťastná chvíľa informovať vás o tom, že Kita už nie je členom kapely. Kita sa rozhodol venovať svojej kariére a preto nie je možné, aby ostal aj naďalej členom Lordi,“ stojí v oficiálnom vyhlásení kapely. Kitovi kapela ďakuje za 10 rokov strávených v kapele, vraj bol jej dôležitou súčasťou a v jeho ďalších krokoch mu bývalí kolegovia prajú len to najlepšie.

Helloween v súčasnosti nahrávajú videoklip ku skladbe Are You Metal? Na internete by mal byť k dispozícii koncom tohto týždňa. Keďže vydanie albumu sa už nezadržateľne blíži, tak vám priblížime aspoň názvy skladieb. Where the Sinners Go, Are You Metal?, Who Is Mr. Madman?, Raise the Noise, World of Fantasy, Long Live the King, The Smile of the Sun, You Stupid Mankind, If A Mountain Cold Talk, The Sage – The Fool – The Sinner, My Sacrifice, Not Yet Today, Far In the Future. 

Fínski deatheri Torture Killer dokončili turné na podporu ich tretieho albumu Sewers, ktoré šla spoločne s kolegami Demonical. Kapela sa vo svojich internetových vyjadreniach chcela poďakovať fanúšikom za podporu. V roku 2011 plánuje kapela vydať, nie regulérny album, ale mini CD.

Nórska blackmetalová formácia Urgehal dokončila práce na siedmom albume Death Is Complete. Nahrávka bude návratom ku špinavým koreňom black metalu. Niektoré songy budú znieť ako zo samotného pekla. Prvých 350 kópií bude v limitovanej krvavo červeno verzii. Presný dátum vydania kapela neuviedla.