NOVÉ VIDEOKLIPY OD LINKIN PARK A IMPALED NAZARENE

Dnes Vám ponúkame k vzhliadnutiu dva videoklipy. Jeden je od američanov Linkin Park a druhý je z iného súdka od fínov Impaled Nazarene. Ďalej sa dozviete, že Gorgoroth idú znovu nahrať Under the Sign of Hell a taktiež prezradíme ako sa darí Abrahadabra od Dimmu Borgir v európskych rebríčkoch predajnosti.
Linkin Park nahrali videoklip ku skladbe Waiting For the End. Klip režíroval Joe Hahn, ktorý o videoklipe vraví, že to bola príležitosť experimentovať s digitálnou obálkou. Presvedčiť sa o tom môžete sami, pretože videoklip nájdete pod novinkami.

Gorgoroth strávia nasledujúci týždeň v štúdiu, pretože sa rozhodli kompletne prehrať ich tretí album Under the Sign of Hell z roku 1997. Presný dátum vydania nebol stanovený, ale podľa slov kapely reálny je stred roka 2011. V nasledujúcom roku má kapela v pláne vydať aj nový štúdiový album. Fanúšikovia Gorgoroth sa majú teda načo tešiť.

Novému albumu od Dimmu Borgir, teda počinu Abrahadabra sa veľmi dobre darí v predajnosti. Úplne najlepšie sa predáva doma v Nórsku, kde sa dostal až na druhé miesto predaných albumov za posledný týždeň. V prvej dvadsiatke sa nachádza ešte v Nemecku, Švédsku, Írsku a Rakúsku.

S novým videoklipom prišli aj fínski Impaled Nazarene. Voľba padla na skladbu Enlightenment Process, ktorá sa objaváí na nadchádzajúcom albume Road To the Octagon. Videoklip nájdete pod klipom Linkin Park.