IHSAHN ZAČAL PRACOVAŤ NA ŠTVRTOM ALBUME

Ihsahn začal písať skladby pre svoj ďalší album. Nemci Disbelief prijali dvoch nových členov. Taliani Violet Sun vydajú debutový materiál. Ozzy Osbourne je ďalším potvrdením umelcom na Wackene 2011.
Multi inštrumentalista Ihsahn začal písať skladby pre svoj štvrtý sólový album. Okrem písania skladieb sa po letných festivaloch zameral tento muzikant aj na modernizáciu štúdia. Podrobnosti o dátume vydania a názve albumu zatiaľ zverejnené neboli.

Nemecká death metalová formácia Disbelief prijala do svojich radov nového bubeníka Cornyho Althammera (Ahab, Deadeyesleeper) a gitaristu Wolfganga Rothbauera (In Slumber, Third Moon). Noví členovia by sa mal ku kapele pripojiť už počas nadchádzajúceho Christmas Metal Tour, kedy Disbelief predskakujú Six Feet Under.

Talianski symfo metalisti Violet Sun vydajú 19. novembra svoj debutový album Loneliness In Supremacy prostredníctvom Melodic Rock Records. Na debute týchto Talianov bude 12 skladieb.

Heavy metalová legenda Ozzy Osbourne je ďalším potvrdením umelcom na budúcoročnom Wackene. Okrem Ozzyho sa fanúšikovia už teraz môžu tešiť na Avantasiu, Suicidal Tendencies, Blind Guardian, Apocalypticu a Mayhem.