DNES SA KRSTÍ KNIHA FAREBNÉ Z NEBA

Dňa 26. októbra 2010 o 17:00 sa v kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave uskutoční verejný krst knihy Alice Vodičkovej Farebné z neba. Knihu pokrstí spisovateľka Denisa Fulmeková a moderovať bude Sandra Jonisová Vychlopenová. Alica Vodičková je bratislavská astrologička, ktorá sa astrológii venuje už takmer dvadsať rokov. Vo svojej knižke formou príjemne písaných fejtónov prináša pohľady, postrehy, myšlienky a príbehy o obyčajných ľuďoch, ale aj o tom, že keď sa na chvíľu zastavíme, zapozeráme a započúvame, uvidíme (možno) dávno zabudnutú krásu symbolov. Tieto sa nám dennodenne nežne a nehlučne prihovárajú a dávajú nášmu bytiu ďalší rozmer. Okrem toho, že jednotlivé príbehy sú napísané sviežim štýlom a popretkávané láskavým humorom, môžu byť inšpiráciou k tomu, aby sme si dovolili vychutnávať život so všetkým, čo k nemu patrí. Podobne, ako vo svojej knižnej prvotine Broskyňovo-uhorkový kokteil s astrologickou príchuťou, zostala Alica aj vo Farebnom z neba verná svojej obľúbenej „príchuti“. Všetci sú srdečne vítaní.
Dátum vydania: 18. 10. 2010
Titul: Farebné z neba
Autor: Alica Vodičková
Žáner: Znamenia zverokruhu písané formou fejtónov Popis knihy: 104 strán . pevná s prebalom väzba . rozmer 120 x 180 mm . slovenský jazyk Doporučená konečná cena pre zákazníka: 7,49 Eur

Anotácia: Astrologička Alica Vodičková formou pozitívnych a príjemne písaných fejtónov prináša pohľady, postrehy, myšlienky a príbehy o obyčajných ľuďoch. Ale aj o tom, že keď sa na chvíľu zastavíte, zapozeráte a započúvate, uvidíte (možno) dávno zabudnutú krásu symbolov, ktoré sa nám denne nežne a nehlučne prihovárajú a vôbec si nepotrebujú robiť reklamu. Okrem toho, že jednotlivé príbehy sú napísané sviežim štýlom a popretkávané láskavým humorom, inšpiráciu pri písaní knihy je badať aj v autorkiných dlhoročných skúsenostiach s astrológiou. Podobne, ako vo svojej prvej knihe Broskyňovo-uhorkový kokteil s astrologickou príchuťou, opäť texty „zarámovala“ do dvanástich znamení zverokruhu. Alebo, žeby to všetko bola len jej fantázia?

Viac info:
www.hiraxrecords/knihy
www.hladohlas.sk

Tlačová správa