Poriadna death metalová porcia: V rámci turné prídu na Slovensko krvilační Španieli AVULSED

Posledný septembrový piatok sa v Bratislave bude niesť v znamení poriadnej dávky death metalu! O zábavu sa opäť postará Rest of Noise Productions. U Očka vystúpia Španieli AVULSED!

REST OF NOISE productions present:

AVULSED (Esp) – death metal
NATRON (Ita) – death/grind
PRION (Arg) – death metal

Piatok 25.9.2015, Bratislava – U Očka
Štart: 20:00, vstupné: 10 € (predpredaj Rest of Noise)/12 € (na mieste)

V Bratislave vystúpia tri zahraničné kapely, ktoré určite potešia každého death metalistu. Na spoločné turné po Európe sa totiž vybrali legendárni španielski zabíjači AVULSED, talianski priekopníci death metalu – NATRON a dvojicu dopĺňajú death metaloví PRION až z ďalekej Argentíny.

avulsed-promo-2013

AVULSED

Všetky tri účinkujúce kapely majú jedného spoločného menovateľa. Ich vznik sa datuje už do deväťdesiatych rokov, na konte majú veľa dlhohrajúcich albumov a ešte viac odohraných koncertov. Netreba ani spomínať, že napríklad AVULSED si zahrali po boku nejednej legendy (NAPALM DEATH, ENTOMBED, NILE, VOMITORY…).

Za zmienku určite stojí, že pri príležitosti vydania svojho posledného radového albumu „Ritual Zombi“(2013), dali AVULSED vyrobiť 300 kusov svojho vlastného piva – ZOMBEER. Oproti svojim španielskym kolegom, určite vôbec nezaostávajú NATRON. Posledný radový album síce vydali ešte v roku 2014, ale na Slovensku sa s ním ešte nestihli prezentovať. Naposledy sme ich mohli vidieť už dávnejšie v Bratislave, ešte v roku 2011, kedy vystúpili v Randal Clube a zahrali vtedy výborne. Očakávajte teda riadny nátlak na ušné bubienky. PRION na bratislavskom koncerte budú určite prezentovať svoj nový materiál, ktorý vydali tento rok začiatkom júna.

FB event

Promo text: Mrtvolka

avulsed-bratislava-plagat-2015

Plagát ku akcii

Tlačová správa