DNES VYCHÁDZA NOVÉ DVD BEHEMOTH

Ponúkame vám podrobnosti a videotrailer k novému DVD Behemothu. Septicflesh dokončili nahrávanie nového albumu. Cradle of Filth vystúpili v nemeckom MTV. Varg pracujú na novom albume.
Práve dnes vychádza v Európe nové DVD BehemothEvangelia Heretika. Evangelia Heretika bude obsahovať tri disky. Na prvých dvoch nájdete záznamy z ich koncertov v Paríži 2008, resp. Varšave 2009. Na treťom disku budú zábery zo zákulisia turné Evangelion, dokumenty a rozhovory s kapelou a samozrejme, že aj nejaké unikátne zábery zo zákulisia. Celkovo je to viac ako 5 hodín materiálu. A ako bonus je k tomu pribalený aj audio záznam zo živej show vo Varšave. Trailer k DVD nájdete pod novinkami.

Gréci Septicflesh dokončili nahrávanie pokračovateľa albumu Communion z roku 2008. Výsledný efekt bol dosiahnutý nahrávaní v Aténach, Prahe a vo Švédsku. Filharmonický orchester v Prahe má na astrosti symfonické a zároveň smrtiace časti. O zvyšok sa postaral Peter Tägtgren. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť v prvom štvrťroku 2011. Ešte predtým by mal Septicflesh vyjsť 17. decembra nový singel.

Cradle of Filth nedávno vystúpili v nemeckej MTV so skladbou z nového albumu Forgive Me Father (I Have Sinned). Video z ich vystúpenia nájdete po novinkami a pod trailerom Behemoth.

Nemeckí viking metalisti Varg sa momentálne nachádzajú v nahrávacom štúdiu, kde pracujú na novom albume Wolfskult. Ten by mal vyjsť 25. februára prostredníctvom NoiseArt Records. Pre nedačkovcov máme dobrú správu. Varg môžete vidieť naživo už 27. novembra na zimnej odnoži festivalu Masters of Rock v Zlíne.