OBSIAHLYM NOVINKÁM DOMINUJÚ SPRÁVY OD WITHIN TEMPTATION

Dnešné novinky sú bohaté na správy z táborov zvučných mien. Within Temptation prezradili niečo o novom albume. Legion of the Damned, Ex Deo, Destruction a Evergrey vydajú začiatkom budúceho roka nové albumy. Debut Control Denied vyjde v reedícii. Origin sa upísali novému vydavateľstvu.

Within Temptation stanovili dátum vydania nového albumu na marec 2011. Nasledovník albumu The Hearth of Everything dostal názov The Unforgiving a bude koncepčným dielom, ktoré vytvoril tvorca komiksov Steven O Connell. Podľa slov kapely zvolili členovia úplne iný prístup k tvorčiemu procesu. O Connell dal kapele aj zvukovú inšpiráciu.

Holanďania Legion of the Damned vydajú nový album Descent Into Chaos 7. januára prostredníctvom Massacre Records. Album sa nahrával vo švédskom štúdiu Abyss s Petrom Tägtgrenom. Frontman Hypocrisy a Painu dokonca hosťuje v jednej skladbe, ktorá sa však objaví iba na limitovanej edícii. Klasická albumová verzia bude obsahovať 10 skladieb.

Projekt lídra Kataklysm Maurizia Iacona Ex Deo dokončili práce na druhom albume. Iacono prezradil, že druhý album Caligula bude revolučný album. Iacono momentálne zháňa vhodný label, ktorý by im mohol nový materiál vydať.

Legendárny debutový album The Fragile of Existenece od druhej kapely Chucka Schuldinera Control Denied je pripravený na vypustenie deluxe reedície, ktorú vydá Relapse Records. Momentále je k dispozícii na streaming TU. Okrem troch diskov budú mať fanúšikovia k dispozícii nikdy nezverejnené fotografie, ktoré poskytol bubeník Richard Christy. Dokopy sa na reedícii bude nachádzať 26 skladieb. Pod novinkami nájdete náhľad ako bude reedícia vyzerať.

Americkí technickí deatheri Origin oznámili podpis zmluvy s novým labelom. Tým nie je nik iný ako vydavateľstvo Nuclear Blast. „Sme nadšení z novej spolupráce. Nuclear Blast zastrešujú jedny z najlepších extrémnych kapiel. Sme poctení, že od etraz tam patríme aj my,“ nechal sa počuť gitarista Paul Ryan.

Nemeckí deathoví veteráni Destruction oznámili, že 28. februára vydajú nový album Day of Reckoning. Nový materiál im vydá Nuclear Blast. Na Day of Reckoning bude 11 nových skladieb.

Švédi Evergrey stanovili vydanie nového albumu Glourious Collision na 28. februára. Novinka vyjde prostredníctvom Steamhammer/SPV. Novinka bude obsahovať 13 nových songov.