Vo februári sa v Košiciach spolu so SABATON predvedie exkluzívny hosť: Tešte na sa československú legendu!

Na februárovom koncerte SABATON sa môžete tešiť na dvoch špeciálnych hostí. Dnes ich oficiálne potvrdila usporiadajúca agentúra.

Spolu so SABATON v Košiciach vystúpia aj dvaja mimoriadni hostia. Maďarskí WISDOM patria už dlhšie medzi európsku power metalovú elitu a ich vystúpenie si neďaleko ich rodnej zeme nájde viac ako slušnú odozvu.

Druhou kapelou sa senzačne stala česká heavy metalová legenda – a zároveň to bude otvárací koncert pre (staro)novú zostavu… nenapínajme, už teda viac. Ladislav Křížek, Tanja a Radim Pařízek, tom je zostava CITRON v roku 2015/2016! „Uragán“, „Zase dál“, „Radegast“, „Už couvám“, ale aj „Nad hlavou létá rock´n´roll“ alebo československý megahit „Kam jen jdou lásky mé“ v originálnom hlasovom obsadení.

Tanja_Lada-Krizek

Tanja a Láďa Křížek sú späť

Neuveriteľné ale po 26 rokoch je Láďa Křížek naspäť v CITRON a spolu s kapelníkom Radimom nadväzujú na „Radegasta“ novým mini albumom „Rebelie rebelů“… Štartovné koncerty v Českej republike dopadli na výbornú, skupina má nacvičený až 2-hodinový program, avšak okrem kultového albumu „Radegast“ zaznejú aj najznámejšie skladby z albumu „Plni energie“, duety Láďu a Tanje, nielen spomínaný megahit „Kam jen jdou lásky mé“, ale aj nová verzia starého hitu a nový duet… plus sólový set Tanje a novinky … Toľko toho vám nedá hocijaký koncert…

Za nezmenenú cenu vstupného k SABATONU pribudli dve skvelé kapely pre publikum každého veku… Cassosport sa bude triasť nielen v základoch už 6.2.2016!

sabaton-citron-kosice

Plagát ku košickému koncertu

Tlačová správa