Na Obscene Extreme sa opäť rysuje parádna zostava kapiel. Info aj od GOJIRA, RAGE a iných

Festival Obscene Extreme odhaľuje kapely pre 18. ročník. GOJIRA ponúka ďalšie zábery zo štúdia. RAGE a VENOMOUS CONCEPT s novými klipmi. ROTTEN SOUND, MASTER a WORMED zverejnili nové skladby.

oef-2016-banner

Obscene Extreme 2016

Najextrémnejší festival v našich končinách OBSCENE EXTREME už postupne odhaľuje svoj lineup pre 18. ročník, ktorý prebehne 13 až 17. júla v Trutnove. Určite zatiaľ najväčšími lákadlami sú kapely, ktoré trutnovské Bojiště navštívia prvýkrát. Najväčšími hviezdami v tejto kategórii sú určite thrash metaloví matadori SODOM, Američania s parádnym old-school mixom thrash metalu a punku TOXIC HOLOCAUST, alebo grindcorová víchrica INSECT WARFARE s ich exkluzívnym vystúpením na OEF. Prvýkrát zavítajú na tento festival aj brutal death metalisti DEVOURMENT alebo poľskí veteráni reprezentujúci kov smrti VADER. Ďalšími nemenej zaujímavými spolkami sú ROTTEN SOUND, CATTLE DACAPITATION, AVULSED, DEAD INFECTION, LOCK UP, DEFEATED SANITY, GRIDE,PUTRID PILE, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS, GUINEA PIG, CANCEROUS WOMB, NERVO CHAOS, BODYFARM SERRABULHO, DECAYING PURITY, GUST, KRU$H, GRID, KORPSE, SARCOTROFIA, SEMEN, SACRIFICIAL SLAUGHTER WRETCH, CRIMINAL, CANCEROUS WOMB a SPEED NOISE HELL.

oef-2016-plagat-1

Aktuálny plagát k OEF

Francúzi GOJIRA ponúkajú ďalšie video z procesu nahrávania nového a zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý vyjde na jar prostredníctvom Roadrunner Records.

Veteráni RAGE natočili nový videoklip k titulnému songu z ich nového EP nazvaného „My Way“, ktoré vychádza dnes – 22. januára, prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Fínski grinderi ROTTEN SOUND vypustili do sveta novú pieseň „Lazy Asses“, ktorej úvodný výkrik je podľa vyjadrenia kapely silne ovplyvnený začiatkom albumu „Brain Corrosion“ od DEAD INFECTION. Pieseň pochádza z novej radovky „Abuse to Suffer“ a tá uzrie svetlo sveta 25. marca prostredníctvom francúzskeho labelu Season of Mist.

Česko-americká death metalová formácia MASTER zverejnila novú skladbu s názvom „Just Take My Right Arm“ (vypočuť si ju môžete TU) pochádzajúcu z ich novej štúdiovky „An Epiphany of Hate“, ktorá vyjde 29. januára prostredníctvom vydavateľstva F.D.A. Rekotz.

Španielski death metalisti WORMED zverejnili novú pieseň „Pseudo-Horizon“ z ich nového, v poradí tretieho štúdiového albumu „Krighsu“, ktorého vydanie je naplánované na 18. marca prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Grinderi VENOMOUS CONCEPT majú nový videoklip ku piesni „Anthem“ z ich čerstvej albumovej novinky „Kick Me Silly – VC III“.