ARCH ENEMY ZAČALI NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

Arch Enemy pracujú v štúdiu na novom albume. Podľa jedného internetového portálu je Nergal z Behemothu už po transplantácii kostnej drene. Čoskoro vyjde nový album od Sirenie a Destruction. Sinister majú nového basáka a Apostasy zase gitaristu.
Arch Enemy začali nahrávať nový album. V týchto dňoch sa kapela nachádza v Sweet Spot Studio na juhu Švédska, kde začala nahrávať v poradí 8. album. Mix a produkciu albumu si vzal na starosti Rickard Bengtsson, ktorý s kapelou pracoval už na albume Doomsday Machine. Daniel Erlandsson prezradil, že bicie na novinku sú už hotové. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť v máji 2011.

Podľa neoficiálnych správ je frontman Behemothu Adam „Nergal“ Darski už po transplantácii kostnej drene. Podľa Gunshyassassin.com sa Nergalovi po zákroku zatiaľ dobre darí.

Britské legendy heavy metalu Saxon pracujú na novom albume. Okrem toho kapela zverejnila správu, že usilovne hľadá nového vydavateľa.

Nový album The Enigma of Life od Sirenie vyjde 21. januára .O tom sme vás už informovali. Kapela tentokrát prezradila, že na novinke bude 12 nových skladieb a dve bonusové skladby.

Pomaly sa už blíži vydanie nového albumu od nemeckých thrasherov Destruction. Day of Reckoning vyjde 18. februára prostredníctvom Nuclear Blastu. Podľa Scmierových slov na novinke bude cítiť starú školu agresie. Day of Reckoning bude obsahovať 11 skladieb a ako bonus pridala kapela na album aj cover od Dia Stand Up and Shout.

Holandskí deatheri Sinister majú okrem nového albumu Legacy of Ashes, ktorý vyšiel pre pár dňami aj nového basáka. Stal sa ním Joost van der Graaf (Cypher, Creepmime). Kapela sa už nevie dočkať živých vystúpení s ním.

Švédski death/blackeri Apostasy majú nového gitaristu, ktorým sa stal Peter Huss. Podľa oficiálneho vyjadrenia kapely, Peter môže zahrať akýkoľvek druh hudby. Huss je okrem Apostasy ešte aj členom Shining.