Nový album AMON AMARTH v marci, kapela nahrala aj ďalší klip. Info aj od ROTTING CHRIST alebo DEATH ANGEL

AMON AMARTH vydajú nový album. ROTTING CHRIST vypustili ďalšiu novú skladbu. DEATH ANGEL dokončili práce na novom albume. OMNIUM GATHERUM s novým klipom. MAGRUDERGRIND a CLITEATER zverejnili nové skladby.

amon-amarth-2015

AMON AMARTH

Vikingovia AMON AMARTH prišli s potešujúcou správou pre všetkých svojich fanúšikov. Už 25. marca im prostredníctvom vydavateľstva Sony Music vyjde v poradí desiaty štúdiový album s názvom „Jomsviking“. Kapela zároveň zverejnila aj videoklip ku novej skladbe „First Kill“ pochádzajúcej práve zo spomínanej novinky a nižšie si pozrite aj artwork chystaného materiálu.

amon-amarth-joms-viking

AMON AMARTH – Jomsviking

Grécki death/black metalisti ROTTING CHRIST vypustili do sveta ďalšiu novú pieseň, tentokrát s názvom „Tou Thanatou“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE). Tú nájdete na ich chystanom novom albume „Rituals“, ktorý sa na pulty predajní dostane 12. februára vďaka vydavateľstvu Season of Mist.

Americkí thrasheri DEATH ANGEL dokončili mastering ich nového a zatiaľ nepomenovaného štúdiového albumu, ktorého vydanie je naplánované na apríl prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. „S potešenim oznamujeme, že náš nový album je hotový! Počúvali sme konečnú verziu masteringu a nemôžeme byť spokojnejší. Ted Jensen odviedol v Sterling Sound úžasnú prácu ako obvykle,“ píše sa vo vyhlásení kapely.

Melodickí death metalisti OMNIUM GATHERUM natočili nový videoklip ku piesni „Frontiers“ z ich nového albumu „Grey Heavens“, ktorý uzrie svetlo sveta 26. februára prostredníctvom labelu Lifeforce Records.

Šialenci z MAGRUDERGRIND zverejnili novú skladbu „Regressive Agenda“ (nájdete ju TU) z ich novej fošne „II“, ktorá vychádza 12. februára prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Holandskí grinderi CLITEATER zverejnili nový song s názvom „CalipHate“ (vypočuť si ho môžete TU), pochádzajúcu z ich nového albumu „From Enslavement to Clitoration“. Albumová novinka vyjde 18. marca prostredníctvom War Anthem Records.