IN FLAMES A MOONSORROW ZVEREJNILI NÁZVY NOVÝCH ALBUMOV

In Flames zverejnili názov desiateho albumu. Rotting Christ vystúpia v Košiciach. Moonsorrow taktiež zverejnili krkolomný názov nového albumu. Trivium pracujú na novinke. Kapela Zonaria má nového člena.
Predvčerom sme vás informovali, že In Flames dokončili nahrávanie nového albumu. Dnes vám prinášame aj jeho názov. V poradí jubilejný desiaty štúdiový album dostal názov Sounds of A Playground Fading a bude sa na ňom nachádzať 13 nových songov.

Fanúšikovia Rotting Christ pozor! Títo gréci sa predstavia 30. apríla v košickom Colloseu. Spoločne s Rotting Christ sa predstavia kapely Omnium Gatherum, Daylight Misery a Dead Shape Figure.

Fíni Moonsorrow vydajú na prelome februára a marca nový album Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa prostredníctvom Spinefarm Records. Na novinke bude 7 nových skladieb. Pod novinkami nájdete cover k ich šiestemu albumu.

Floridská kapela Trivium sa nachádza už v Audiohammer Studios, kde začala pracovať na nasledovníkovi albumu Shogun. Produkciu novinky si vzal na starosti Colline Richardson (Machine Head, Fear Factory, Bullet For My Valentine, Slipknot).

Švédi Zonaria zverejnili meno nového gitaristu, ktorý sa ku nim pripojil počas prebiehajúceho turné s kapelami Nile a Melechesh. Stal sa ním Caleb Bingham (Ascension, ex – Five Finger Death Punch), ktorý strieda Markusa Akeba.