STEVEN TYLER VYDÁ V MÁJI BIOGRAFICKÚ KNIHU

Steven Tyler z Aerosmith vydá biografickú knihu. Symphony X pracujú na 8. albume. Destruction zverejnili upútavku na nový album Day of Reckoning. Američania Corrosion of Conformity pracujú v pôvodnej zostave na nových skladbách.
Podľa servera HarperCollins.com chystá spevák Aerosmithu Steven Tyler na 10. mája vydanie biografickej knihy Does The Noise In My Head Bother You? V knihe sa dozviete o tylerovej mladosti prežitej v Brionxe, o jeho spolupráci s Joe Perrym, o vzostupoch a pádoch nielen samotného Stevena Tylera, ale aj Aerosmith. Taktisto sa dozviete o spevákovom vzťahu k jeho 4 deťom, vrátane herečky Liv Tyler. Táto rocková persóna pracuovala na tejto knihe od roku 2003. Obálku tejto biografie nájdete pod dnešnými novinkami. Myslím, že fanúšikovia sa majú načo tešiť.

Američania Symphony X odhalili názov nového albumu. Novinka sa teda bude volať Iconoclast. V poradí 8. album kapely nemá stanovený presný dátum vydania, no bude to prostredníctvom Nuclear Blastu. Kapela momentálne pracuje na post produkcii, dokončuje mix a pripravuje nahrávku na mastering.

Pomaly, ale isto sa blíži vydanie nového albumu od nemeckých thrasherov Destruction. Day of Reckoning vyjde 18. februára prostredníctvom Nuclear Blast a bude obsahovať 11 nových skladieb. Kapela okolo Schmiera zverejnila v poradí už štvrtú upútavku na „Deň zúčtovania,“ ktorú nájdete pod dnešnými novinkami.

Pôvodná zostava kapely Corrosion of Conformity z obdobia albumu Animosity (1985) má napísaných 12 nových skladieb. V polovici marca sa chystá kapela do štúdia v Los Angeles kde plánuje nové veci nahrať. Oficiálny dátum vydania novinky kapela zatiaľ nezverejnila.