DESTRUCTION NAHRALI KLIP, DIMMU BORGIR VYSTÚPIA S ORCHESTROM

Thrasheri Destruction zverejnili nový videoklip. Jim Sheppard z Nevermore je už po operácii a cíti sa dobre. Zakladajúci člen Alice In Chains Mike Starr bol zatknutý za prechovávanie drog. Dimmu Borgir chystajú špeciálne vystúpenie s orchestrom. V máji vyjde kniha od Jakea Browna o Iron Maiden. Turisas sa pripravujú na vydanie nového albumu a na zverejnenie nového videoklipu. Objavili sa nezverejnené koncertné záznamy Motley Crue, ktoré si môžete pozrieť prostredníctvom Valhalla.sk.
Nemecká thrahová kapela Destruction zverejnila videoklip, ktorý natočili ku skladbe Hate Is My Fuel. Klip bol produkovaný v Berlíne a natočený 31. decembra 2010 na Headbangersball Silvester Festivale v Burgdorfe vo Švajčiarsku. Hate Is My Fuel pochádza z ich nového albumu Day of Reckoning, ktorý vyšiel 18. februára prostredníctvom Nuclear Blast. Je to prvý album nahraný s novým bubeníkom – Vaaverom (Indukti, ex-Unsun). Niektorí ho mohli vidieť hrať s kapelou na ich posledných letných festivaloch. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

O tom, že basgitarista Jim Sheppard z americkej kapely Nevermore sa podrobil operácii na odstránenie nezhubného nádora na mozgu sme vás už informovali Podľa príspevkov na stránke kapely na Facebooku, sa Jim rýchlo zotavuje a už hneď po operácii veselo žartoval.

Bývalého basgitaristu kapely Alice In Chains, Mikea Starra zatkli vo štvrtok za prechovávanie drog v Salt Lake City. V aute, v ktorom cestoval mu našli niekoľko tabletiek, ktoré neboli na predpis. Zakladajúci člen Alice In Chains mal problémy so zákonom už v minulosti a 30 dní strávil vo väzení.

Nórski symfonickí black metalisti Dimmu Borgir chystajú exkluzívne špeciálne vystúpenie s 53-členným orchestrom a 30 členmi zboru, ktorí s nimi nahrávali aj ich deviaty album Abrahadabra. Fanúšikom sľubujú, že to bude významný a celoživotný zážitok. Stane sa tak 28. mája 2011 v hlavnom meste Nórska v Oslo.

V máji vyjde kniha Iron Maiden: In The Studio od známeho hudobného biografa Jakea Browna. Bude obsahovať podrobnosti ohľadne písania a nahrávania všetkých známych albumov počas 30-rokov kariéry tejto legendárnej kapely.

Fínsky folk metalisti Turisas sa pripravujú na vydanie svojho nového albumu Stand Up and Fight, ktorý vyjde prostredníctvom Century Media 23. februára. Taktiež pripravujú video premiéru nového songu The Great Escape.

Objavili sa nikdy nezverejnené záznamy z druhého koncertu Motley Crue, ktoré poputujú s ich niekoľkými vecami do hard rock/heavy metal eBay aukcie EliteWorks. Video pochádza z 25.apríla 1981 a nájdete ho pod novinkami.