SEPULTURA ZVEREJNILA NÁZOV NOVÉHO ALBUMU

Sepultura prezradila názov očakávanej novinky. Cavalera Conspiracy pripravujú nový videoklip. Pain zverejnili počet skladieb a dátum vydania ich nového albumu. Volbeat dostali zlatú platňu. Ponúkame vám podrobnosti o novinke Whitesnake a prikladáme k tomu ich aktuálny videoklip. The Haunted dokončili nahrávanie siedmeho albumu. Kiss budú mať svoju vlastnú značku kondómov.
Brazílska legenda Sepultura oficiálne zverejnila názov pripravovaného albumu. V poradí 12. album dostal názov Kairos a mal by vyjsť niekedy v máji prostredníctvom Nuclear Blastu.

V pondelok 7. marca bude mať premiéru nový klip Cavalera Conspiracy na skladbu Killing Inside. Toto video bolo nakrútené počas ich vystúpenia 5. februára v Barcelone. Ich druhý album Blunt Force Trauma vyjde 28. marca a to nielen ako klasické CD, ale aj ako zaujímavý CD/DVD balíček. Bratia Cavalerovci takžiež koncom mesiaca vystúpia ako predskokani Iron Maiden v Brazílii.

Švédi Pain zverejnili ďalšie novinky o pripravovanom albume. Novinka je zatiaľ bezmenná, no poznáme počet skladieb Peter Tägtgren ich so svojimi spoluhráčmi stvoril deväť. Kapela stanovila aj dátum vydania, takže siedmy album vyjde 3. júna prostredníctvom Nuclear Blastu.

Beyond Hell/Above Heaven, teda aktuálny album dánskej kapely Volbeat, bol ocenený zlatom BVMI (Spolkový zväz hudobného priemyslu) za predaj viac ako 100 000 kópii v Nemecku.

Forevermore, nový album Whitesnake vyjde v Severnej Amerike už 29. marca prostredníctvom Frontiers Record. Novinka vyjde v štyroch rôznych verziách: samostatné CD, CD+DVD, dvojité LP a ako špeciálny balíček s CD+DVD+LP. Ich nový videoklip Love Will Set You Free videlo na YouTube za dva týždne už viac ako 240 000 ľudí. Spomínaný videoklip nájdete pod novinkami.

Švédi The Haunted vydajú 22. marca svoj siedmy štúdiový album Unseen. Album nahrávali v dánskom Arhuse s producentom Tue Madsenom (Moonspel, Dark Tranquillity, Gorefest, Sick Of It All).

Kissáci tento mesiac uvedú do predaja vlastnú značku kondómov. Zatiaľ na nich bude len Gene Simmons, no koncom roka by sa na nich mala objaviť aj tvár Paulo Stanleyho. Náhľad sady kondómov nájdete pod dnešnými novinkami.