DEVIN TOWNSEND PREZRADIL KEDY VYDÁ DECONSTRUCTION A GHOST

The Devin Townsend Project zverejnili dátumy vydania albumov Deconstruction a Ghost. Ku Ghost vám ponúkame aj artwork. Into Eternity zmenili bubeníka za dosť zvláštnych okolností. Autopsy taktiež zverejnili nový artwork. Sarah Jezebel Deva dokončila práce na novom sólovom albume. Švédi Yggdrasil vydajú nový album.
Kanadský hudobný mág Devin Townsend zverejnil dátumy vydania svojich dvoch nadchádzajúcich diel Deconstruction a Ghost, ktoré vyjdu pod hlavičkou The Devin Townsend Project. Oba albumy sa dostanú do predaja 20. júna prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music. Pod novinkami nájdete artwork ku albumu ghost, ktorým The Devin Townsend Project uzavrú tetralógiu (Addicted, Ki, Decnstruction a Ghost).

Kanaďania Into Eternity vymenili bubeníka. Miesto Stevea Bologneseho bude kapelu spoza bicích poháňať Bryan Newbury (Death Toll Rising). Na povrch však vyplávalo, že Bolognese sa túto informáciu dozvedel iba zo spravodajského servera Blabbermouth a doteraz mu nik z kapely toto rozhodnutie neoznámil.

Artwork k novému albumu Macabre Eternal zverejnili aj Autopsy. Ten nájdete pod dnešnými novinkami. My šete pripomenieme, že nový album vyjde 31. mája prostredníctvom Peaceville Records a na novinke bude 12 skladieb.

Britská speváčka Sarah Jezebel Deva, ktorá je známa najmä so spoluprácou s Cradle of Filth alebo Therion, prezradila, že dokončila práce na novom sólovom albume. Novinka sa bude volať The Corruption of Mercy. Na novej sólovke tejto speváčke hosťovali aj Martin Powell (Cradle of Filth, Anathema, My Diyng Bride) a Dave Pybus (Cradle of Filth). Presný dátum vydania zatiaľ nie je známy. Artwork však nájdete ako tretí pod našimi novinkami.

Švédska folková kapela Yggdrasil sa pripravuje na vydanie nového albumu Irrbloss. Ten vyjde 25. apríla prostredníctvom Grand Master Music. Na novom albume bude 8 nových songov.