CRADLE OF FILTH MAJÚ NOVÝ KLIP, CANNIBAL CORPSE NOVÉ SKLADBY

Cradle of Filth predstavili nový videoklip. Cannibal Corpse nahrali hudbu pre 8 nových skladieb. Slováci Idiots Parade budú v júni brázdiť po Európskych kluboch spoločne s Američanmi Total Fucking Destruction. Holanďania Edge of Serenity majú nového bubeníka a zverejnili aj čo to o novom albume. Čo majú spoločné Iron Maiden a Lady Gaga?
Cradle of Filth dokončili natáčanie klipu na skladbu Lillith Immaculate z aktuálneho albumu Darkly, Darkly, Venus Aversa. Klip sa natáčal v Londýne s režisérom Rossom Bolidaiom. Ako to celé dopadlo si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Alex Webster, basák Cannibal Corpse zverejnil na svojom Twitter profile, že kapela nahrala hudbu pre osem nových skladieb a ešte na niekoľkých pracuje. Meno a dátum vydania nástupcu Evisceration Plague zatiaľ nie sú známe.

Slovenská fastcoreová partička zo Zvolena Idiots Parade bude od 9. júna do 18. júna na Európskej koncertnej šnúre spoločne s americkou skupinou Total Fucking Destruction. Idiots Parade sa predstavia napríklad vo Francúzsku, Nemecku alebo Belgicku. Pre túto slovenskú kapelu to však nie je prvá koncertná šnúra po Európe. Idiots Parade sa stali vcelku vyhľadávanou kapelou na poli extrémnej hudby. Pod novinkami vám ponúkame aj oficiálny plagát ich spoločného turné.

Holanďania Edge of Serenity prijali do svojich radov nového bubeníka Bena Schepersa. Kapela začne spolu s Benom nahrávať už aj nový album. Podľa slov členov kapely bude nový materiál oproti predošlému ťažší, rýchlejší a bude viac melodický a zároveň o čosi technickejší.

Čo majú spoločné Iron Maiden a Lady Gaga? Pod novinkami nájdete video, kde je záznam zvukovej stopy rozhovoru Lady Gaga pre časopis Rolling Stone. Speváčka v ňom opisuje skúsenosti z jej návštevy koncertu Iron Maiden na Floride. Video obsahuje speváčkine fotky s legendárnou kapelou, ktoré vznikli v zákulisí počas spomínaného koncertu.

 

Cradle of Filth – Lilith Immaculate (from Darkly, Darkly, Venus Aversa) from Peaceville Records on Vimeo.