NIGHTWISH majú prvú ukážku z chystaného DVD. Dočkáme sa nových albumov od CRADLE OF FILTH a KREATOR

NIGHTWISH zverejnili ukážku z chystaného DVD. Nové albumy CRADLE OF FILTH a KREATOR ohlásili nové albumy. KORN, AVENGED SEVENFOLD, IN FLAMES a VADER zverejnili nové piesne. Novinky majú aj TESTAMENT, DEVIN TOWNSEND PROJECT a CITRON.

nightwish-kosice-2016-56

Floor Jansen z NIGHTWISH

Obľúbení Fíni NIGHTWISH zvečnia svoje jeden a pol roka trvajúce turné „Endless Forms Most Beautiful Tour“ na nové DVD, ktoré dostalo názov „Vehicle of Spirit“. Obrazový materiál sa dostane k fanúšikom 9. decembra a okrem dvoch koncertných záznamov (vo Wembley Arena v Londýne a z Tampere) a  bude obsahovať aj kopec bonusového materiálu. Nižšie nájdete ukážku v podobe piesne „Shudder Before the Beautiful“.

Anglickí upíri CRADLE OF FILTH sa v decembri odoberú do štúdia, aby nahrali nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. „Skladby sú hudobne dokončené, ale zďaleka nie som hotový s textami. Doposiaľ som napísal dva, takže tvrdo pracujeme a každý prispieva. Nový materiál bude veľmi viktoriánsky a hororovo gotický s piesňami, ktoré majú sedem až osem minút,“ vyjadril sa Dani Filth.

Thrash metalisti KREATOR spustili na špeciálnej stránke (TU) odpočítavanie k predobjednaniu nového albumu „Gods of Violence“, okrem odpočítavania nájdete na odkaze aj teaser ku chystanej novinke týchto legendárnych thrasherov. Nástupca albumu „Phantom Antichrist“ vyjde v januári prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Nu-metalisti KORN zverejnili novú pieseň „Take Me“ z ich novej dosky „The Serenity of Suffering“. Tá sa na pulty predajní dostane 21. októbra vďaka Roadrunner Records.

Kalifornskí AVENGED SEVENFOLD vypustili do sveta nový singel „The Stage“. Očakáva sa, že pieseň sa objaví na ich novom albume, ktorý by sa mal podľa neoverených informácii volať „Voltaic Oceans“ a vyjsť 9. decembra.

Švédi IN FLAMES zverejnili novú skladbu s názvom „Through My Eyes“, pochádzajúcu z ich nového albumu „Battles“, ktorý vyjde 11. novembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Poľskí veteráni kovu smrti VADER ponúkajú k vypočutiu nový song „Parabellum“ z ich novej radovky „The Empire“. Tá vyjde 4. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Thrasheri TESTAMENT zverejnili 360° video ku skladbe „Stronghold“, pochádzajúcej z ich nového albumu „Brotherhood of the Snake“, ktorý uzrie svetlo sveta 28. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Kanadský mág Devin Townsend natočil pod hlavičkou THE DEVIN TOWNSEND PROJECT natočil nový videoklip ku skladbe „Stormbending“. Tú nájdete na aktuálnej štúdiovke „Transcendence“.

Nový videoklip má aj legendárna česká formácia CITRON. Ostrávaci na čele s Radimom Pařízkom a Láďom Křížkom natočili obrazový materiál ku piesni „Rebelie Rebelů“, klip sa natáčal vo Vítkovických železiarňach a výsledok nájdete nižšie.