KORN po 10 rokoch opäť vystúpia na Slovensku! Novinky majú aj SIX FEET UNDER alebo ENTOMBED A.D.

KORN vystúpia v apríli 2017 v Bratislave. SIX FEET UNDER dokončili nový album. ENTOMBED A.D. s novým klipom. TRIVIUM znovu vydajú debutový album. BÖLZER zverejnili novú skladbu. Akcia Guttural Gore Grind Mafia mení headlinera.

korn_og

KORN

Slovenskí fanúšikovia americkej skupiny KORN sa dočkali! Formácia okolo speváka Jonathana Davisa vystúpi na Slovensku! Dvojnásobní držitelia ceny Grammy vydali pred pár dňami horúcu albumovú novinku „The Serenity of Suffering“, ktorú odprezentujú na nadchádzajúcom turné a to neminie ani Slovensko. KORN sa spolu s predkapelami HEAVEN SHALL BURN a HELLYEAH predstavia v bratislavskej Aegon Aréne v utorok 4. apríla 2017. Lístky na tento koncert sa už predávajú v sieti Ticketportal.

Kapela legendárneho chroptiča Chrisa Barnesa – SIX FEET UNDER, informovala na svojom facebookovom účte, že nový album je dokončený a zmixovaný. Ďalšie informácie zverejnia čoskoro.

Death metalisti ENTOMBED A.D. natočili nový videoklip ku skladbe „Dead Dawn“ z ich rovnomennej a stále aktuálnej štúdiovky.

Americkej formácii TRIVIUM vyjde 2. decembra vďaka vydavateľstvu Roadrunner Records opäť ich debut „Ember to Inferno“, tenrokrát s podtitulom „Ab Initio“. Nahrávka bude obsahovať aj doteraz nedostupných 13 demo skladieb.

Death/black metalové duo BÖLZER zverejnilo novú skladbu s názvom „Spiritual Athleticism“ (vypočuť si ju môžete TU) z ich debutovej štúdiovky „Hero“, ktorá vyjde 25. novembra prostredníctvom Bonehead Productions.

GUTTURAL GORE GRIND MAFIA festival #9 hlásí změnu headlinera. Místo MUCUPURULENT exklusivně zahrají GRUESOME STUFF RELISH ze Španělska! No, je tomu tak, jsme z toho velice smutní, nicméně MUCUPURULENT byli nuceni zrušit koncert na GGGM #9. Snad se nám podaří MUCUPURULENT domluvit na některý z příštích guturalů a dočkáme se jich v brzké budoucnosti. – Tlačová správa.