NÁZOV NOVÉHO ALBUMU LACUNA COIL

LACUNA COIL zverejnili názov nového albumu. ANTHRAX zverejnili skladbu k dlhoočakávanému albumu. Ku mladej českej kapele NOOSTRAK sa pridal Fred zo SMASHED FACE. Maďari FADING CIRCLES pripravujú nový album. Slováci GRASSITY natočili videoklip. Američania IMPALED vystúpia na Obscene Extreme.
Talianska metalová formácia LACUNA COIL predstaví svoj nový album v októbri prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Po dvojročnej prestávke pôjde už o šiesty štúdiový album tejto formácie so ženskou vokalistkou. Novinka bude niesť názov Dark Adrenaline. Spevák Andrea Ferro sa vyjadril, že na albume bude veľa temných a tvrdých častí, čo doteraz u tejto formácie nebolo veľkým zvykom. Vyjadril sa tiež, že s novinkou sa maximálne stotožňujú a s prácou sa viac než spokojní.

Aj páni z legendárnej americkej heavy metalovej formácie ANTHRAX pripravujú nový album. Novinka s názvom Worship Music sa na verejnosť dostane 13. septembra a pôjde o prvý album po dlhých ôsmych rokoch. Ako poďakovanie za trpezlivosť fanúšikov sa kapela rozhodla zverejniť jednu skladbu z pripravovaného albumu, konkrétne Fight ´Em ´Till You Can´t. Skladbu si môžete vypočuť na tomto odkaze.

Mladá havlíčkobrodská formace NOOSTRAK, hrající progresivní deathcore / death metal hlásí pár novinek ze své stáje: Kapela prodělala drobnou změnu sestavy a krom výměny basy, které se ujal benjamínek Vašek, se ke kapele připojil i ostřílený harcovník Fred (SMASHED FACE) na post zpěvu. Ansábl má hotový materiál pro koncerty i pro plánovanou nahrávku, která by se měla začít realizovat po prázdninách. Krom toho je hotový zcela nový merch s logem z dílny ISIS design studio a to hned v několika barvách i střizích (ano, máme véčka) za směšných 150-200 korun. Kapelu najdete na BandZone: http://bandzone.cz/noostrak i FaceBooku: http://www.facebook.com/noostrak , kde kapelu můžete kontaktovat.

Maďarská kapela FADING CIRCLES vydá v júli nový materiál Cyber Whirlwind, ktorý sa na pulty obchodov dostane vďaka labelu Nail Records (Hammer Music). Novinka bude obsahovať 8 skladieb. Pod novinkami nájdete videotrailer k tomuto albumu.

Mladá slovenská kapela pochádzajúca zo Stropkova GRASSITY natočila videoklip ku skladbe Revenge. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Americkí deatheri IMPALED sa v rámci Esprit De Corpse Tour 2011 predstavia aj na festvale OBSCENE EXTREME, ktorý sa bude konať v dňoch od 7. – 9. júla v českom Trutnove. Návštevníkom festivalu sa predstavia v piatok 8. júla.