ANETTE OLZON MÁ 2 NOVÉ SKLADBY, IDIOTS PARADE MAJÚ NOVÝ KLIP

ANETTE OLZON zverejnila dve sólové skladby. Slováci IDIOTS PARADE natočili nový klip. Novým klipom sa prezentuje aj speváčka SARAH JEZEBEL DEVA. NEGURA BUNGET zverejnili podrobnosti o pripravovanej trilógii.
Speváčka NIGHTWISH Anette Olzon zverejnila na svojom Myspace profile dve demo skladby, ktoré napísala ešte v roku 2009. Prvý song sa volá Floating a druhý Invincible. Podľa jej slov ide o dosť tvrdšie skladby a sú dosť odlišné od tvorby NIGHTWISH.

Zvolenská fastcoreová úderka IDIOTS PARADE natočila nový videoklip ku skladbe Birth Cleanliness. Skladba sa nachádza na kompilácii vydavateľstva Relapse Records This Comp Kills Fastists Vol. 2. Všetky zábery v klipe pochádzajú z ich nedávneho európskeho turné s TOTAL FUCKING DESTRUCTION. Videoklip IDIOTS PARADE nájdete pod dnešnými novinkami.

Videoklip natočila aj SARAH JEZEBEL DEVA na skladbu The World Wont Hold Your Hand, ktorú nájdete na jej aktuálnom albume The Corruption of Mercy. Klip nájdete pod novinkami.

Rumuni NEGURA BUNGET vydali informácie o chystanej Transylvanian Trilogy. Podľa vyjadrenia kapely bude každá časť trilógie plne rozvinutá nielen po hudobnej stránke, ale aj po vizuálnej, ktorú budú mať na starosti výtvarník Daniel Dorobantu a kamarát kapely Dan Popescu. Prvá časť trilógie nazvaná Tau bude o prírode na 9 unikátnych miestach, o jej mystike, atmosfére a význame. Druhá časť sa bude zaoberať ľuďmi, ich tradíciami a postupmi, ktoré sú v súlade s prírodou. Posledná časť trilógie sa zameria na duchovné prvky a hodnoty. Dátum vydania prvej časti trilógie zatiaľ nie je známy, ale už teraz je isté, že Transylvanian Trilogy vydá label  Prophecy Productions.