ANTHRAX sa pridali k ďalším kapelám s vlastným pivom. Novinky aj od MASTODON a SIX FEET UNDER

ANTHRAX majú vlastné pivo. MASTODON zverejnili ukážku z novej skladby a artwork. SIX FEET UNDER vypustili do sveta novú skladbu. LEPROUS zas nový live klip. HAVOK s novým lyric videom.

ANTHRAX

Legendárni thrash metalisti ANTHRAX sa zaradili do zástupu kapiel so svojim vlastným pivom. Veteráni z New Yorku sa tak už môžu pochváliť svojou značkou „Wardance“. Nižšie nájdete logo ich etikety.

Etiketa piva ANTHRAX

„Drevorubači“ MASTODON zverejnili na TOMTO ODKAZE krátku ukážku novej skladby a 360° náhľad na artwork ich nového a zatiaľ stále nepomenovaného albumu, ktorý by mal vyjsť v marci u Reprise Records.

Death metalisti SIX FEET UNDER ponúkajú k vypočutiu novú skladbu s názvom „Exploratory Homicide“, pochádzajúcej z ich novej radovky „Torment“. Tá uzrie svetlo sveta 24. februára prostredníctvom Metal Blade Records.

Prog metalisti LEPROUS zverejnili live video ku skladbe „Contaminate Me“. Obrazový materiál pochádza z ich DVD „Live at Rockefeller Music Hall“ vydaného v novembri minulého roka.

Americká formácia HAVOK vypustila lyric video k novej piesni „Hang ´Em High“ z ich nového albumu „Conformicide“, ktorý vyjde 10. marca prostredníctvom Century Media Records.