NÁZOV NOVÉHO ALBUMU TESTAMENT

TESTAMENT zverejnili názov pripravovaného albumu. TRIVIUM zverejnili novú skladbu. CRIMINAL zverejnili detaily o novom albume.
Americká trash metalová legenda TESTAMENT oznámila názov ich pripravovaného albumu. Počin s názvom The Dark Roots of Earth bude jubilejným desiatym štúdiovým albumom. Album sa na trh dostane približne v októbri prostredníctvom vydavateľského giganta Nuclear Blast. Kapela album práve nahráva spoločne s britským producentom Andy Sneapom, ktorý v minulosti spolupracoval s kapelami ako napríklad Megadeth, Exodus, Arch Enemy, Nevermore, či Machine Head. Kvôli zraneniu sa nahrávania nemohol zúčastniť bubeník kapely Paul Bostaph. Nahradil ho Gene "The Atomic Clock" Hoglan (ex-Dark Angel, Fear Factory).

Aj anglicko-čilská trash metalová formácia, CRIMINAL pripravuje nový album. Ich v poradí siedmy štúdiový počin bude niesť názov Akelarre. Novinka, ktorá bude obsahovať desať skladieb bola nahrávaná v britskom Suffolku v štúdiách HVR Recording Studios a na verejnosť sa dostane 19. augusta. Album Akelarre je nasledovníkom albumu White Hell, ktorý vyšiel pred dvomi rokmi a veľký úspech zožal najmä v Nemecku. CRIMINAL v minulosti robili predskokana aj Metallice.

Deviateho augusta vyjde aj album floridskej formácie TRIVIUM. Aby hudobníci fanúšikom spríjemnili čakanie na novinku, vybrali jednu z trinástich skladie z novinky a zverejnili ju na internete.Výber padol na skladbu Inception of the End a môžete si ju vypočuť v odkaze o pár riadkov nižšie.