ELVENKING OSLAVUJÚ DESAŤ ROKOV

Talianska formácia ELVENKING oslavuje desiate výročie svojho vzniku a začína pracovať na novom albume. LEVIATHAN zverejnili novú skladbu. QUEENSRYCHE zverejnili nový videoklip.
Talianska folk/power metalová formácia ELVENKING zverejnila niekoľko nových informácií z ich prostredia. Členovia kapely momentálne pracujú v skúšobni, ale nevenujú sa nahrávaniu nových skladieb, ako by sme si mohli myslieť. To príde na rad až neskôr a tak sa páni rozhodli svoju skúšobňu kompletne prestavať a zmodernizovať. V týchto dňoch kapela oslavuje desiate výročie od vydania prvého štúdiového albumu. Kto by sa tešil na vydanie nejakého výberového CD/DVD, zostane sklamaný. ELVENKING plánujú desiate výročie osláviť na pódiách koncertnými šnúrami počas jesene, na ktorých budú hrať prevažne skladby z ich prvého albumu.

Nemecká melodic death metalová formácia LEVIATHAN už s prípravami nového albumu finišuje. Novinka bude niesť názov Beyond the Gates of Imagination Pt. I a na predajné pulty sa dostane 16. sebtembra. Členovia kapely sa rozhodli, že fanúšikom spríjemnia čakanie a sprístupnili prvú skladbu z nového albumu s názvom Beneath a Blackened Sky. Skladbu si môžete vypočuť na ich MySpace profile.

Legendárna americká formácia QUEENSRYCHE už má vydanie nového albumu za sebou. V poradí trinásty štúdiový album Dedicated to Chaos už majú fanúšikovia určite napočúvaný, no teraz sa môžu pokochať aj novým videoklipom, ktorý kapela nahrala. Videoklip je ku sklade Ger Started zo spomínaného posledného albumu a môžete si ho pozrieť o pár riadkov nižšie.