NOVÉ SINGLE ZVEREJNILI ANTHRAX A EVANESCENCE

ANTHRAX zverejnili singel z nového albumu. BEHEMOTH dokončili nahrávanie klipu ku skladbe Lucifer. Ku thrasherom WITCHERY sa pridal Emperor Magus Caligula (Ex – DARK  FUNERAL). V dnešných novinkách vám ponúkneme aj fanúšikovské video z hosťovania Slasha na koncerte CYPRESS HILL. Nové číslo časopisu Pařát si budete môcť kúpiť už aj na festivale Brutal Assault.
ANTHRAX zverejnili singel z nového albumu Worship Music. Ide o skladbu The Devil You Know. Fanúšikovia však už netrpezlivo očakávajú dátum 13. september, kedy vyjde celá novinka, na ktorej bude 13 nových skladieb. Skladbu The Devil You Know si môžete vypočuť pod dnešnými novinkami.

Nový singel What You Want z pripravovaného dlho očakávaného albumu zverejnili aj EVANESCENCE. Včera večer ho kapela zahrala naživo pre hudobnú stanicu MTV. Nový singel nájdete pod novinkami.

BEHEMOTH dokončili nahrávanie videoklipu ku skladbe Lucifer z aktuálneho albumu Evangelion. Klip sa natáčal v poľskom meste Wroclaw a mal by mať viac ako osem minút. V klipe účinkuje aj hosťujúci vokalista Maciej Malenczuk. Klip na skladbu Lucifer bude mať svetovú premiéru v septembri.

Hviezdna švédska thrashová úderka WITCHERY ohlásila už dávnejšie zmenu na poste speváka. Legion (ex – MARDUK, ex – DEVIAN) naspieval s kapelou iba jeden album Witchkrieg a už sa porúča. Dôvodom sú spevákove ďalšie nešpecifikované povinnosti. Kapela okolo gitaristu Patrika Jensena (THE HAUNTED) však zohnala za neho náhradu ako remeň. Bez spievania nakoniec dlho nevydržal Emperor Magus Caligula (ex – DARK FUNERAL, ex – HYPOCRISY), pretože práve on sa stal novým vokalistom WITCHERY.

Legendárny gitarista Slash sa objavil minulú sobotu na jednom pódiu so CYPRESS HILL. Stalo sa tak na koncerte v Kalifornii, kde sa konal koncert CYPRESS HILL pri príležitosti 20. výročie tejto kapely. Jeden z fanúšikov natočil amatérsky videozáznam z tohto zaujímavého vystúpenia, ktorý nájdete pod novinkami.

Dnes vám ponúkneme aj informáciu o novom čísle časopisu Pařát. Oficiální vydání 41. čísla Pařátu, jehož hlavním tématem jsou BATHORY, je sice až 15. srpna, nicméně pokud budete na festivalu Brutal Assault, již od středy 10. srpna se pro něj můžete zastavit u nás ve stánku časopisu Pařát. Podle loga nás určitě nepřehlédnete! Případně již je možné si na našich webovkách nové číslo předobjednat.  Součástí Pařátu tentokrát je i unikátní projekt TRIBUTE TÖRR – Institut černého kovu, na němž 16 českých kapel stylového rozpětí doom metal až grindcore vzdává poctu skladbám TÖRRu z let 1987-92.