EVANESCENCE ZVEREJNILI ARTWORK K PRIPRAVOVANEJ NOVINKE

EVANESCENCE zverejnili artwork ku chystanému novému albumu. OZZY OSBOURNE vydá novú knihu. Briti MAGNUM vydajú „nový“ album. Dnes vám ponúkneme nové klipy od CHICKENFOOT a KITTIE. Švédi ASTRAL DOORS zverejnili podrobnosti o novom albume. Dáni ILLDISPOSED sa predstavia slovenskému publiku. AVA INFERI majú nového bicmena. Obľúbený kreslený seriál Beavis and Butt-Head bude mať nové časti. 
EVANESCENCE zverejnili artwork nového albumu, zatiaľ stále nepomenovaného albumu. Novinka bude v poradí ich tretím albumom a vyjde 11. októbra prostredníctvom Wind-Up Records. Nový album sa nahrával s producentom Nickom Raskulineczom (RUSH, FOO FIGHTERS, VELVET REVOLVER). Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Legendárny OZZY OSBOURNE vydá 11. októbra svoju novú knihu nazvanú Trust Me, Im Dr. Ozzy. V knihe Ozzy opisuje pomocou rôznych neuveriteľných príbehov svoje postavenie, ktoré je lekárskym zázrakom. V podstate podáva nadľudské výkony, aby prežil. Ozzyho viedlo k napísaniu tejto knihy to, keď sa minulý rok dozvedel výsledky analýzy svojej DNA, ktorej výsledok mu prezradil ako mohol prežiť skoro štyri desaťročia v lavíne drog a alkoholu.

Legendárna britská kapela MAGNUM na čele s Bobom Catleym vydá 14. novembra nový album Evolution, ktorý sa na pulty obchodov dostane vďaka vydavateľstvu Steamhammer/SPV. Novinka avšak nebude úplne novým materiálom, pretože bude obsahovať čiastočne prehraté a aj plne remixované verzie 8 skladieb z predošlých albumov kapely, vrátane dvoch skladieb z najuznávanejšie albumu Maria Magdalena.

Nový videoklip zverejnila superskupina CHICKENFOOT, ktorý natočila na skladbu Big Foot. Vy tento klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Čisto ženská kapela KITTIE zverejnila nový videoklip ku skladbe We Are the Lamb, ktorá sa nachádza na ich novom albume Ive Failed You, ktorý oficiálne vyšiel včera. Videoklip je pod novinkami.

Nový album Jerusalem od švédskej kapely ASTRAL DOORS vyjde v októbri a bude na ňom 11 nových skladieb. O výsledný mix sa postaral uznávaný Daniel Bergstrand (BEHEMOTH, MESHUGGAH, DIMMU BORGIR). Pod novinkami vám ponúkame artwork, ktorý navrhol Mattias Eriksson a taktiež aj video upútavku na novinku.

Dáni ILLDISPOSED plánujú európske turné, ktoré neminie ani Slovensko. Presnejšie vystúpia v Bratislave 11. októbra, avšak miesto koncertu ešte nie je známe.

Gitarista kapely AVA INFERI Rune Eriksen prezradil, že kapela má nového bubeníka. Stal sa ním Sasha Horn, ktorý predtým pôsobil v kapele NOVEMBERS DOOM.

Televízna stanica MTV plánuje opäť od 27. októbra zaradiť do svojho vysielania obľúbený kreslený seriál Beavis and Butt-Head. Pôjde však o úplne nové časti s novými karikatúrami.