DREAM THEATHER ZVEREJNILI NOVÝ ALBUM NA INTERNETE

ALICE COOPER odprezentoval nový singel v televíznej šou. EVANASCENCE zverejnili video upútavku na nový album. DREAM THEATHER  zverejnili celý nový album na internete.
Legendárny rocker ALICE COOPER bol v piatok hosťom nočnej šou Jaya Lena na americkej televíznej stanici NBC. Už 13. septembra by sa mal na verejnosť dostať jeho nový album s názvom Welcome 2 My Nightmare. Alice nezahaľa a fanúšikom ponúkol ochutnávku v podobe v podobe odprezentovania pilotného singla s názvom I WILL BITE YOUR FACE OFF priamo počas šou. Video z tohto mini vystúpenia nájdete pod dnešnými novinkami.

Pred pár dňami sme zverejnili artwork k pripravovanému albumu EVANASCENCE. Dnes vám prinášame video upútavku na skladu What You Want, ktorá bude pilotným singlom ich tretieho štúdiového albumu. Album sa na pulty dostane 11. októbra a bude niesť rovnaký názov ako kapela samotná.

Nový album pripravila pre svojich fanúšikov aj americká formácia DREAM THEATHER hrajúca progresívny metal. Oficiálne album A DRAMATIC TURN OF EVENTS výjde 13. septembra, no kapela sa rozhodla zverejniť celý obsah na streame a fanúšikovia si tak môžu vypočuť celú novinku prostredníctvom internetu. Album nájdete na tejto adrese.