PRIMAL FEAR NATÁČAJÚ NOVÝ VIDEOKLIP

PRIMAL FEAR začnú onedlho natáčať nový videoklip. TWISTED SISTER vydajú špeciálnu edíciu piatich DVD. Trailer na špeciálnu edíciu posledného albumu ALTER BRIDGE.

Nemecká power metalová formácia PRIMAL FEAR pripravuje jubilejný desiaty štúdiový album na začiatok budúceho roka. Album s názvom Unbreakable bude obsahovať deväť skladieb a podľa speváka Ralfa Scheepersa sa kapela vracia ku svojím koreňom na začiatok pôsobenia na metalovej scéne. Nielen začiatok budúceho, ale aj záver tohto roka bude pre kapelu rušný. Hudobníci sa totiž rozhodli natočiť videoklip ku skladbe Bad Guys Wear Black, ktorá sa samozrejme bude nachádzať na albume, ktorý výjde 20. januára 2012 prostredníctvom vydavateľstva Frontier Records.

Legendárna formácia TWISTED SISTER si pre svojich fanúšikov pripravila skutočnú lahôdku. O tom, že kapela má bohatú diskografiu nie je pochýb. Kapela sa rozhodla 8. novembra vydať kompiláciu piatich DVD nosičov s názvom From The Bars To The Stars. Táto kompilácia obsahuje päť DVD diskov zo živých vystúpení počas celej kariéry TWISTED SISTER. Ide o nasledovné nahrávky: Twisted Xmas: Live in Vegas, Live At Wacken, Live At Reading a Double Live, ktorá obsahuje koncerty North Stage ´82 a NY Steel ´01. Okrem množstva hudobného materiálu bude k DVD pripojený aj zaujímavý obsah iného zamerania.

Aj americká formácia ALTER BRIDGE  pripravuje vydať niečo špeciálne a to konkrétne edíciu ich posledného albumu AB III. Oproti originálnej verzii páni na album pridali tri skladby, takže teraz ich je tam až sedemnásť. Súčasťou tejto edície je aj DVD s názvom One By One, za ktorým sa skrýva dokument o kapele. Trailer na túto špeciálnu edíciu CD/DVD si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.