BOHATÉ NOVINKY OD MESHUGGAH, BLIND GUARDIAN ALEBO ELUVEITIE

MESHUGGAH dokončili album. BLIND GUARDIAN a SABATON zverejnili zaujímavé videá. ELUVEITIE vypustili do sveta novú skladbu. Na albume JEFFA LOOMISA bude zaujímavý hosť. CONVERGE prezradili názov novinky. THRESHOLD zrušili plánované koncerty. Rakúšania HOLLENTHON budú naopak jeden streamovať na svojej facebook stránke.
Švédi MESHUGGAH dokončili nový album! Zatiaľ bezmenný album vyjde 27. marca prostredníctvom Nuclear Blast. Viac info prinesieme snáď už čoskoro!

BLIND GUARDIAN už onedlho (20. januára) vydajú kompiláciu prerábok svojich starších skladieb pod názvom Memories Of A Time To Come. Dni, ktoré ostávajú do vydania si tak môžeme napríklad krátiť so sériou videí, ktoré sa kapela rozhodla vypustiť do sveta. Guardian Tv Episode 1 je prvé z tejto kolekcie a môžete ho zhliadnuť pod dnešnými novinkami.

SABATON takisto zverejnili video, tentokrát mapujúce nahrávanie ich novinky s názvom Carolus Rex.  Dátum vydania však ešte nie je známy.

Švajčiarskych folkáčov ELUVEITIE určite poznáte. Nový album s názvom Helvetios uzrie svetlo sveta 10. februára, a tak sa kapela rozhodla vypustiť do sveta ochutnávku v podobe skladby A Rose For Epona.

Na sólovej nahrávke Jeffa Loomisa, bývalého gitaristu NEVERMORE, sa blysne aj legendárny Marty Friedman (ex – MEGADETH). Aké množstvo svojej gitarovej práce ukáže na novinke Future Addict budeme vedieť snáď už čo najskôr, avšak dátum vydania ešte stanovený nebol.

Očakávanú novinku CONVERGE s názvom All We Love We Leave Behind očakávajte v obchodoch už toto leto! Produkoval ju Kurt Ballou a dodajme, že predchádzajúci album Axe To Fall vyšiel v roku 2009 a za prvý týždeň sa z neho len v USA predalo vyše 3000 kusov.

Progresívni THRESHOLD sú nútení odvolať plánované šou, ktoré sa mali uskutočniť na počesť vydania ich novinky March Of Progress. Tá mala vyjsť v apríli tohto roka a kapela na nej ešte stále maká v štúdiu. Keďže spevák Damian Wilson ochorel, tak prácu musí kapela odložiť bokom, čo sa preto prejaví aj na dátume vydania spomínanej novinky i plánovaných koncertov.

Rakúski death metalisti HOLLENTHON sa rozhodli prezentovať svoj koncert natočený vo Viedni. Udeje sa tak na ich oficiálnej facebookovskej stránke a to už túto nedeľu. Stačí preto navštíviť spomínanú stránku, stlačiť „like“ a užívať si šou!