SAXON SA CHYSTAJÚ NA PÍSANIE NOVÉHO MATERIÁLU

SAXON prezradili novinky z ich tábora. Gitarista Mark Morton (LAMB OF GOD) zverejnil zaujímavé video, v ktorom vás bude učiť hrať ich nové skladby. TORTURE KILLER vydajú nový mini album. Basák Byron Stroud (FEAR FACTORY) sa stal členom kapely 3 INCHES OF BLOOD. Detaily o novinke zverejnili BEFORE THE DAWN. Nové klipy CANCER BATS a EL CACO. Upútavku na nový album zas RIBOZYME.
Legenda SAXON sa chystá napísať nové cd a pripraviť tak nástupcu kritikou dobre prijatého Call To Arms, ktorého sa v USA predalo za prvý týždeň okolo 700 kópií. Kapela sa takisto odhodlala vydať live DVD Heavy Metal Thunder Live: Eagles Over Wacken, a to už začiatkom tohto roka. Uvidíme, čo z toho nakoniec bude.

Gitarista Mark Morton z LAMB OF GOD zverejnil video, v ktorom vás naučí hrať niektoré skladby z najnovšieho albumu Resolution. My iba dodáme, že recenziu tohto diela môžete čakať v blízkej dobe i na našich stránkach.

Death metaloví TORTURE KILLER zverejnili dátum vydania nového mini albumu I Chose Death. Stane sa tak 7. marca 2012 a obsahovať bude dve nové skladby a cover skladby Succumb To Dark od DEMIGOD. Artwork novinky si môžete pozrieť pod novinkami.

Kapela s názvom 3 INCHES OF BLOOD predstavila nového basgitaristu, ktorým sa stáva známy Byron Stroud z FEAR FACTORY. Ten spolu s kapelou pracuje na novom materiály. Byron je zo spolupráce nadšený a pripravuje sa z kapelou aj na turné.

Fínski melodickí death metalisti BEFORE THE DAWN zverejnili takisto detaily ich novinky, ktorá dostala názov Rise Of The Phoenix. Tá vychádza 27. apríla a predstavia sa na nej aj nové posily v podobe basáka Pyry Hanskiho (CASKET) a bubeníka Joonasa Kauppinena (BURNING EMPIRE). Frontman situáciu okomentoval takto: „Obrovské zmeny v našich radoch ukončili éru sklamaní a priniesli 110 percentné nasadenie a profesionalitu do našich radov. Nová energia nám umožňuje spraviť najsilnejší, najrýchlejší a najepickejší album histórie BEFORE THE DAWN.

Kanadská kapela CANCER BATS zverejnila nové video k skladbe Old Blood. Tá pochádza z pripravovaného albumu Dead Set On Living, ktorý vyjde v apríli. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Nórski EL CACO zverejnili videoklip ku skladbe Hatred, ktorá sa nachádza na novom Hatred, Love & Diagrams. Nový album vyjde už zajtra prostredníctvom Indie Recordings. Video nájdete nižšie.

Ďalšia kapela zo stajne Indie Recordings RIBOZYME zverejnila video upútavku na album Presenting the Problem, ktorý sa dostane na pulty obchodov 10. februára. Video upútavka je taktiež pod novinkami.