MOONSPELL PRACUJÚ NA NOVOM VIDEOKLIPE

MOONSPELL sa chystajú natáčať videoklip k novej skladbe z pripravovaného albumu Alpha Noir. MARILYN MANSON pracuje na novom albume, v máji vydá aj nový singel. THE WRETCHED END vydajú v apríli nový album. Američania VILE hľadajú basáka a gitaristu. Novinku od DAYLIGHT DIES bude produkovať Jens Bogren. Švédi APOSTASY sa chystajú do štúdia. ASTRAL DOORS budú natáčať nasledujúce turné pre účely DVD. Portugalci HOLOCAUSTO CANIBAL vydajú tretí album.
MOONSPELL pracujú na novom videoklipe, ktorý bude ku novej skladbe Lickanthrope. Videoklip bude režírovať Felipe Melo, klip sa bude natáčať doma v Portugalsku.

MARILYN MANSON pracuje na novom albume Born Villain. Presný dátum jeho vydania zatiaľ nepoznáme, ale už v máji vydá Manson prvý singel z pripravovaného albumu nazvaný No Reflection.

Nóri THE WRETCHED END vydajú 23. apríla prostredníctvom Candlelight Records nový album Inroads. My ešte pripomíname, že kapelu THE WRETCHED END založil gitarista Samoth (EMPEROR, ZYKLON) a okrem neho v nej pôsobí aj bubeník Nils Fjellström (DARK FUNERAL, IN BATTLE, AEON).

Americká brutal death metalová skupina VILE hľadá nového basáka a gitaristu pre nachádzajúce americké a európske turné. 

Nový album DAYLIGHT DIES bude produkovať Jens Bogren vo svojich štúdiách.

Švédska death/blacková formácia APOSTASY sa chystá koncom marca ísť do štúdia, kde začne nahrávať štvrtý album. Nový materiál by sa mal dostať na pulty obchodov ešte niekedy koncom tohto roka.

Počas nadchádzajúceho turné chcú melodici ASTRAL DOORS natočiť materiál pre ich DVD, ktoré by sa malo ku fanúšikom dostať niekedy v októbri tohto roka.

Portugalskí rezníci HOLOCAUSTO CANIBAL podpísali zmluvu s vydavateľstvom Xtreem Music, ktoré im v apríli vydá tretí štúdiový album Gorefilia.