Novinky na záver týždňa: BENIGHTED, CATTLE DECAPITATION alebo BRING ME THE HORIZON

BENIGHTED a MANTAR zverejnili nové skladby. BRING ME THE HORIZON a ATREYU vydajú nové albumy. CATTLE DECAPITATION so zmenami v zostave.

BENIGHTED

Death/grinderi BENIGHTED zverejnili novú skladbu s názvom „Martyr“, ktorá bude súčasťou chystanej kolekcie „Dogs Always Bite Harder Then Their Master“, vydanej pri príležitosti 20 rokov na scéne. Spomínaná kolekcia vyjde 12. októbra u Season of Mist, obsahovať bude doteraz nevydané skladby alebo aj cover „Slaughter of the Soul“ od AT THE GATES.

CATTLE DECAPITATION pracujú na pokračovateľovi albumu „The Anthropocene Extinction“ z roku 2015. V tejto americkej formácii nastali aj personálne zmeny. Do kapely prišiel gitarista Belisario Dimuzio (EUKARYST) a basák Olivier Pinard (CRYPTOPSY). „S potešením oznamujeme novú zostavu, ktorá sa objaví na našom ďalšom albume, ktorý vyjde na jeseň 2019,“ píše skupina v oficiálnom vyhlásení.

Britská formácia BRING ME THE HORIZON oznámila, že 11. januára vydá u vydavateľstiev RCA/Sony nový štúdiový album s názvom „Amo“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe singla „Mantra“.

Americkí metalcorisi ATREYU vydajú 12. októbra prostredníctvom labelu Spinefarm Recods v poradí už siedmy štúdiový album nazvaný „In Our Wake“. Fanúšikovia na ňom nájdu 12 piesní.

Kapela MANTAR má vonku nový song „Taurus“ pochádzajúci z práve dnes (24.8.) vydanej dosky „The Modern Art of Setting Ablaze“.