OPETH ponúkajú ukážku z chystaného DVD, nový klip nahrali POWERWOLF

OPETH ponúkajú ukážku z nového DVD. POWERWOLF s novým klipom. HATE ETERNAL, CRYPTOPSY a PSYCROPTIC vydajú nové nahrávky. Z kapely MEMORIAM odíde bubeník.

OPETH

Prog metalisti OPETH zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD „Garden of the Titans: Live at Red Rocks Amphitheatre“ v podobe piesne „Demon of the Fall“. Spomínané DVD vyjde 2. novembra prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment. Materiál sa natáčal 11. mája 2017 v amfiteátri Red Rocks v Denveri.

Kapela POWERWOLF natočila nový videoklip ku skladbe „Killers with the Cross“ z ich aktuálnej dosky „The Sacrament of Sin“.

Death metalisti HATE ETERNAL oznámili, že 26. októbra im u vydavateľstva Season of Mist vyjde nová štúdiovka „Upon Desolate Sands“. Pod správou si môžete vypočuť novú skladbu „Nothingness of Being“.

Kanadská úderka CRYPTOPSY vydá 26. októbra u Century Media Records štvorskladbové EP „The Book of Suffering – Tome II“. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe skladby „Sire of Sin“, ktorá je podporená aj videoklipom.

Technickým death metalistom PSYCROPTIC vyjde 9. novembra prostredníctvom Prosthetic Records nový radový album „As the Kingdom Drowns“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe songu „We Were the Keepers“.

Bubeník Andy Whale z death metalovej formácie MEMORIAM odohrá na konci septembra posledné dva koncerty a následne z kapely odíde, pretože sa chce viac venovať rodine. Náhrada na jeho post zatiaľ nie je známa.