Rúhači DEICIDE dokončili nahrávanie nového albumu. Čerstvé správy hlásia aj MOTÖRHEAD, CRYPTOPSY a ďalší

DEICIDE dokončili nahrávanie nového albumu. MOTÖRHEAD zverejnili nový videoklip. CRYPTOPSY podpísali u Nuclear Blast Records. Novinky aj od THY ART IS MURDER, THY CATAFALQUE a PAČESS.

DEICIDE

Death metalová formácia DEICIDE dokončila nahrávanie nového a zatiaľ nepomenovaného albumu. „Nahrávanie je hotové, bude sa testovať mixovanie, potom je na rade mastering. Artwork je úžasný, dokončuje sa. Všetko je pripravené a je to teraz v rukách nahrávacej spoločnosti. Takže všetci čakáme…,“ informovala kapela na sociálnych sieťach.

Kapela MOTÖRHEAD zverejnila nový animovaný videoklip ku cover skladbe „Enter Sandman“ od METALLICA. Pieseň pôvodne nahraná pre wrestlingovú kompiláciu ECW v roku 1998 (získala aj nomináciu na Grammy), bola doteraz mimo uvedeného CD nedostupná. Aktuálne je už k dispozícii na všetkých streamovacích platformách.

Technickí death metalisti CRYPTOPSY z Kanady podpísali zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records. „Sme naozaj nadšení, že sme sa pripojili k zoznamu Nuclear Blast. Mnohé z kapiel, ktoré milujeme, a partia našich priateľov, vydali cez Nuclear Blast vražedné albumy. V roku 2012 sme sa stali nezávislou kapelou. Teraz v roku 2023 sme sa rozhodli spojiť s jedným z najvplyvnejších metalových vydavateľstiev. Tešíme sa, že sa predstavíme po boku najlepších svetových metalových interpretov a nevieme sa dočkať, kedy predstavíme ďalšiu éru CRYPTOPSY,“ uvádza v tlačovej správe vokalista Matt McGachy. Podrobnosti o novom albume budú odhalené v najbližších mesiacoch. Poslednú dosku „Cryptopsy“ vydali v roku 2012.

Deathcoristi THY ART IS MURDER vydajú v septembri prostredníctvom vlastného vydavateľstva Human Warfare nový album „Godlike“. Pod správou si môžete vypočuť prvú ochutnávku v podobe skladby „Join Me In Armageddon“, podporenú aj videoklipom.

Maďarský projekt THY CATAFALQUE sa prezentuje novou skladbou „Testen túl“ z chystanej nahrávky „Alföld“. Tá vychádza 16. júna prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Česká kapela PAČESS oznámila, že 1. septembra vydá nový štúdiový album s názvom „Absolutno“. Novinka vyjde vo formátoch CD/MC/LP.