PRVÝ ROČNÍK SPOMIENKOVEJ AKCIE AGÁTOČKA FEST

AGÁTOČKA FEST
Festival venovaný pamiatke Agátočky Spodniakovej

SPASM (Česko – Přerov) – drum n bass gigolo gore grind
MÄSO (Slovensko – Zvolen) – hc elektro
IDIOTS PARADE (Slovensko – Zvolen) – violence fastcore
RECONCERN (Slovensko – Zvolen) – instrumental fusion metal

Sobota 23. júna, Zvolen – Relaxx Pub Pohoda
Štart: 19:00, Vstupné 3,50 €

Dovoľte mi na úvod pár slov, keďže táto akcia je venovaná pamiatke Agátočky Spodniakovej.

Nikdy by som si ani len nepomyslel, že niekedy budem písať tieto riadky… Človeku sa ani veriť nechce, že to zachvíľu bude už rok, čo tu nie je… V júni 2011 od nás navždy odišla naša drahá Agátočka Spodniaková. Vynikajúca osôbka, vždy plná optimizmu a pochopenia. Nám najbližším už ostali len slzy pre plač. My všetci však vieme, že Aga je aj tak stále s nami. Možno sú to klišovité slová, no verte, že sú najúprimnejšie, aké len môžu byť.

Práve na počesť tohto fantastického človeka sme sa rozhodli spraviť Agátočka Fest s kapelami, ktoré boli blízke jej srdcu… Nečakajte však smutnú a trúchliacu atmosféru. Bude to také, aké by si priala sama Agátočka. Akcia plná zábavy, dobrej muziky, skvelých ľudí a piva. Veď si spomeňte ako vždy dokázala Aga svojou prítomnosťou rozdávať dobrú náladu a každého rozosmiať. Mala rada spoločnosť, ľudí a výbornú hudbu. Tak jej všetci spoločne pošlime úsmev, radosť, pohodu a dobrú náladu. Často sme sa rozprávali o rôznych koncertoch a festivaloch, ktoré mala tak veľmi rada. Jediné čo môžeme v tejto chvíli spraviť, je niesť Agin odkaz aspoň takýmto spôsobom.

Na prvom ročníku AGÁTOČKA FESTU vystúpia českí gore grinderi SPASM a domáce kapely MÄSO, IDIOTS PARADE a inštrumentalisti RECONCERN. „Mäsiari“ a „Idioti“ chystajú dokonca pri príležitosti tejto akcie špeciálne prekvapenie. „Reconcerňáci“ zahrajú poväčšine staré pecky z čias UNCONCERN a aj nejaké covery od legendárnych kapiel ako DEATH alebo PESTILENCE. AGÁTOČKA FEST sa uskutoční v sobotu 23. júna. Agátočkiny blízki ľudia, priatelia, kamaráti, ale aj fanúšikovia týchto kapiel všetci ste srdečne pozvaní.

Orientačný časový harmonogram:

Open: 18:00
19:30 – 20:20 RECONCERN
20:40 – 21:10 IDIOTS PARADE
21:35 – 22:05 SPASM
22:30 – 23:30 MÄSO
23:30 – zábava až do rána

Veríme, že Aga sa bude na nás všetkých (zhora alebo zdola) usmievať a bude sa baviť s nami!

Agátočka, nikdy nezabudneme!

Tlačová správa