Tri albumy MEGADETH vyjdú znovu. Novinky hlásia aj DARKTHRONE, MINISTRY či JINJER

Tri albumy MEGADETH vyjdú v reedícii. DARKTHRONE zverejnili novú skladbu. MINISTRY s novým členom. JINJER v štúdiu. DEE SNIDER má vonku nový klip.

MEGADETH

Vydavateľstvo BMG sa postará o znovu vydanie troch albumov MEGADETH. Konkrétne pôjde o nahrávky „United Abominations“ (2007), „Endgame“ (2009) a „Th1rt3en“ (2011). Udeje sa tak 26. júla.

Kapela DARKTHRONE zverejnila novú skladbu s názvom „Duke of Gloat“ z čerstvého albumu „Old Star“, ktorý vychádza práve dnes (31.5.). u Peaceville Records.

Industrial metalová formácia MINISTRY naverbovala na post basgitaristu Paula D´Amoura (ex-TOOL). Svoj live debut s formáciou Ala Jourgensena bude mať 16. júna v Rakúsku.

Formácia JINJER sa zavrela do nahrávacieho štúdia, kde pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Novinka by mohla vyjsť na jeseň tohto roka. Potom sa kapela vyberie na turné, ktoré zavíta v decembri aj do Bratislavy.

DEE SNIDER sa hlási o slovo s novým videoklipom k piesni „Tomorrow´s No Concern“ z jeho aktuálnej sólovky „For the Love of Metal“.