MOTÖRHEAD vydajú zberateľskú raritku. Gothoom bude mať zimnú verziu festivalu

Kapele MOTÖRHEAD vyjde zberateľský box set „Ace of Spades“. EVANESCENCE ponúkajú zábery z natáčania videoklipu. Zimná verzia Gothoom festivalu zverejnila miesto konania a prvé kapely. HATEBREED vydajú nový album. MARILYN MANSON zverejnil novú skladbu. JINJER vydajú nový živák.

MOTÖRHEAD

Kapele MOTÖRHEAD vyjde 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva BMG zberateľský box set „Ace of Spades“. Stane sa tak pri príležitosti 40. výročia od vydania tohto albumu. Tešiť sa môžete na kopec bonusov ako dva doteraz nezverejnené koncerty, raritné fotografie, spomienkové predmety, nezverejnené rozhovory alebo zábery z televíznych vystúpení. Nižšie nájdete lyric video live verzie piesne „Shoot You in the Back“ z roku 1981, ktoré má premiéru práve v týchto dňoch.

Americká formácia EVANESCENCE ponúka zábery mapujúce zákulisie natáčania videoklipu k piesni „Use My Voice“ z chystaného albumu „The Bitter Truth“.

Zimná verzia festivalu Gothoom má potvrdené prvé kapely. Sú nimi death metalové spolky HYPNOS a HATE, plus black metalisti ROOT. „Na Winter Gothoome by malo vystúpiť 12 až 13 skupín z celej Európy. Podľa vládneho nariadenia môžeme na akciu pustiť maximálne 500 ľudí. Vstupenka v predpredaji bude stáť 35 €, a na mieste 40 €. Predpredaj spustíme koncom októbra alebo začiatkom novembra, pretože sledujeme situáciu kvôli COVID-19 a nariadenia budeme podľa toho upravovať. Ku každej vstupenke na mieste obdržíte aj rúško na tvár, ktoré je v cene vstupenky,“ informujú organizátori na svojej facebookovej stránke. Festival sa uskutoční 27. februára 2021 v Mestskom kultúrnom centre v Žiari nad Hronom.

Hardcorová úderka HATEBREED vydá 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový album s názvom „Weight of the False Self“.

MARILYN MANSON zverejnil novú skladbu „Don´t Chase the Dead“ z dnes (11.9.) vydanej štúdiovky „We Are Chaos“.

Kapele JINJER vyjde 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový živák „Alive in Melbourne“. Pôjde o audio záznam z vypredaného koncertu, ktorý odohrali 5. marca tohto roka v austrálskom Melbourne. Pod správou nájdete ukážku v podobe skladby „Teacher, Teacher!“.