AMORPHIS pracujú na ďalšej štúdiovke, Dave Mustaine sa zdokonaľuje v bojových umeniach

Dave Mustaine získal fialový opasok v Džiu-džicu. AMORPHIS a VENOM INC. pracujú na nových albumoch. CATTLE DECAPITATION s novým klipom.

Tomi Joutsen z AMORPHIS. Foto: Alena Červeňanská

Fínska formácia AMORPHIS sa aktuálne nachádza v kreatívnom režime, v preklade – pracuje na novom štúdiovom albume. Na podrobnejšie informácie si budeme musieť ešte počkať. Zatiaľ poslednú radovku „Queen of Time“ vydali v roku 2018.

Dave Mustaine (MEGADETH) získal pred pár dňami fialový opasok v Džiu-džicu. Na vyšší stupeň ho povýšil Reggie Almeida, ktorý vedie školu bojových umení Gracie Barra Spring Hill v Tennessee. Ešte dodáme, že Mustaine má taktiež skúsenosti s karate a taekwondo.

Kapela VENOM INC. pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. „Zatiaľ máme 24 úplne nových skladieb a všetky sú v prvej fáze predbežného mixu. Potrebujeme nahrať vokály, ale Tony Dolan zvyčajne prichádza robiť spevy do môjho štúdia v Portugalsku, ale so súčasnými obmedzeniami to jednoducho nie je možné. Nemá zmysel hovoriť ľuďom kedy to vyjde, pretože naozaj nevieme. V súčasnosti to vyzerá tak, že Veľká Británia bude zrejme uzamknutá až do marca, takže nikto nikam nechodí. Portugalsko uzavrelo svoje hranice pred mnohými krajinami, čiže niekam sa dostať je v súčasnosti ťažké. Môže prísť na to, že Tony bude musieť nájsť štúdio niekde v Londýne. Skutočne neviem,“ vyjadril sa Jeff „Mantas“ Dunn v rozhovore pre rozhlasovú reláciu Heavy Demons.

Death metalisti CATTLE DECAPITATION majú nový videoklip k songu „Finish Them“ z aktuálnej dosky „Death Atlas“.