NOVÝ ALBUM ACCEPT UŽ V JÚLI, SPRÁVY AJ OD 1349 ALEBO TANKARD

ACCEPT a 1349 vydajú nové albumy. TANKARD zverejnili artwork nového albumu. ANVIL s novým klipom. Novým obrazovým materiálom sa prezentujú aj Slováci PERVERSITY.
Legendárna nemecká formácia ACCEPT vydá 18. júla prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records nový štúdiový album „Blind Rage“. Na novinke kapela spolupracovala s producentom Andy Sneapom. Novinka bude tretím albumom v poradí so spevákom Markom Tornillom. Artwork nového albumu nájdete nižšie.

Nórska black metalová kapela 1349 vydá na jeseň po štyroch rokoch nový, zatiaľ nepomenovaný album a to prostredníctvom vydavateľstva Indie Recordings.

Pivní thrash metalisti TANKARD vydajú 20. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový album „R.I.B.“ (Rest In Beer), ktorého artwork si môžete pozrieť nižšie.

Kanadská kapela ANVIL natočila nový videoklip ku skladbe „Eat Your Words“, skladba sa nachádza na ich aktuálnom albume „Hope In Hell“.

Prešovskí death metalisti PERVERSITY, ponúkajú nový videoklip ku skladbe „Goddess Of Maggots“, ktorú nájdete na čerstvom EP „Infamy Divine“. Klip sa nahrával z časti v skúšobni kapely a druhá časť bola zaznamenávaná v byte gitaristu Maťa, ktorý sa spolu so svojou frajerkou stali aj hlavnými protagonistami klipu. O scenár a celkové natočenie klipu sa postarali chalani z JBE Vision.  Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.