IN FLAMES a MINISTRY pracujú na nových albumoch. Správy hlásia aj VISIONS OF ATLANTIS, GHOST a DEMONIC-EYED

IN FLAMES a MINISTRY pracujú na nových albumoch. GHOST nachystali na YouTube release event k novému albumu. VISIONS OF ATLANTIS vydajú nový album. DEMONIC-EYED pracujú na ďalšom albume a zverejnili nové lyric video.

IN FLAMES

Spevák Anders Fridén dokončil vokály pre nový a zatiaľ nepomenovaný album IN FLAMES. Novinka, ktorá bude štúdiovým debutom pre bubeníka Tannera Waynea, vyjde tento ešte rok. Viac informácií o novinke kapela momentálne nezverejnila. Nateraz posledná štúdiovka „I, the Mask“ vyšla v roku 2019.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @andersfridn

Al Jourgensen potvrdil, že pracuje na novom albume MINISTRY. „Práve teraz máme nahraných osem skladieb a dokonca aj môj zvukový inžinier povedal: „Toto je totálny arénový rock.“ Nemyslím si, že dosiahnem 20 nahrávok, ale tento jeden, čo v sebe ešte máme, by bol náš 19. album. Takže uvidíme. Svet je práve teraz v tak posratom pohybe. Neviete, čo sa stane budúci týždeň. Ale táto nová nahrávka je zábavný materiál,“ povedal Jourgensen v rozhovore pre Metal Edge. Na otázku, či sa v 80. rokoch zaujímal o nejaký arénový rock alebo hair metal, Al odpovedal: „Nie, vôbec nie. Nepoznal som nič okrem „Girls, Girls, Girls“ alebo také niečo, ani som nevedel pomenovať pesničku MÖTLEY CRÜE. To nie je niečo, čo by som počúval. Keď hovorím arénový rock, nemyslím tým, že to bude ako album od hair metalovej kapely. Nakoniec je to MINISTRY, však? Hovorím o akordových postupoch a zvuku. Sú tu úderné beaty a mohli by ste si predstaviť, že 20 000 ľudí pozná texty piesní a spoločne skanduje. Takže hudba sa hodí skôr k atmosfére väčšieho štadióna.“ My ešte dodáme, že zatiaľ posledná štúdiovka „Moral Hygiene“ vyšla len pred pár mesiacmi – v októbri minulého roka.

Kapele VISIONS OF ATLANTIS vyjde 13. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový album „Pirates“. Nižšie nájdete prvú ochutnávku v podobe klipovky „Legion of the Seas“. „Byť pirátom pre nás znamená byť si plne vedomý a mať svoj život vo vlastných rukách, žiť a myslieť slobodne, brať život ako dobrodružstvo so všetkým jeho svetlom a temnotou. S novým albumom otvárame novú éru VISIONS OF ATLANTIS, plne prijímame identitu, s ktorou flirtujeme už niekoľko rokov – tvoríme hudbu, ktorá skutočne rezonuje našimi dušami. Pokračujeme v našej ceste, ktorá nás vedie cez temnejšie vody, silnejšie búrky, kde to všetko slúži ako pozadie pre metaforu o osobnom raste a spiritualite,“ uvádza skupina v tlačovej správe.

Švédska formácia GHOST naplánovala na 10. marca o 20:00 na svojom YouTube kanále release event „Live from the Ministry“ k novému albumu „Impera“. Ten vychádza v piatok 11. marca prostredníctvom vydavateľstva Loma Vista Recordings.

Zvolenská úderka DEMONIC-EYED chrlí od svojho vzniku jeden album za druhým. Aktuálne sa o slovo prihlásila s novým lyric videom ku skladbe „Symbol desu“ z aktuálneho albumu „3“. Trio hudobníkov však momentálne pracuje už na štvrtom albume a drží sa tak svojho odvážneho plánu, vydať 5 štúdiových albumov za 5 rokov.