Chystá sa reunion legendárnej kapely. PANTERA by sa mala vrátiť na koncertné pódiá

K dvom bývalým členom PANTERA by sa mali pripojiť Zakk Wylde a Charlie Benante.

Predpokladaná zostava kapely PANTERA v roku 2023. Zdroj foto: Cuarteldelmetal

Podľa amerického magazínu Billboard sa zvyšní žijúci členovia legendárnej kapely PANTERA vydajú v roku 2023 na reunionové turné. Spevák Philip Anselmo a basgitarista Rex Brown podpísali zmluvu s Artist Group International, aby si zarezervovali severoamerické termíny.

Zodpovednými agentmi budú Dennis Arfa a Peter Pappalardo. „Sme nadšení, že môžeme pracovať s tak ikonickou kapelou a prinesieme jej hudbu späť k fanúšikom,“ povedal Pappalardo. Phil Anselmo strávil posledných niekoľko rokov hraním setu zameraného na skladby PANTERY so svojou sólovou kapelou THE ILLEGALS.

„Myslím si, že Rex vidí, čo robím s THE ILLEGALS a páči sa mu to. Ak by sme sa mali opäť niekedy postaviť na pódium, privítal by som to s otvorenou náručou. Sme bratmi navždy. Takže spoločné hranie na pódiu, alebo spoločné vystúpenie nie je vylúčené. Môže sa to stať,“ povedal minulý rok Phil Anselmo v rozhovore pre Inside With Paulo Baron.

Podľa neoficiálnych správ by mali zostavu doplniť gitarista Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY, OZZY OSBOURNE) a bubeník Charlie Benante (ANTHRAX).

My ešte pripomenieme, že gitarista Dimebag Darrell bol zavraždený v roku 2004 a jeho brat – bubeník Vinnie Paul zomrel v roku 2018.