BRING ME THE HORIZON S KLIPOM, RUST2DUST V KLIPE SO ZVERINOM

BRING ME THE HORIZON a CROWBAR majú nové videoklipy. CENTINEX a JOB FOR A COWBOY zverejnili nové skladby. Slováci RUST2DUST v spojení s rapom. HOLOTROPIC streamujú svoj debut.
Angličania BRING ME THE HORIZON natočili nový videoklip ku skladbe „Drown“, ktorá je aj zároveň novým singlom. Albumovú novinku by mala kapela nahrávať začiatkom budúceho roka. Videoklip nájdete pod novinkami.

Nový klip majú aj sludge metaloví CROWBAR, ktorý nahrali ku skladbe s názvom „Symmetry in White“ z ich aktuálnej dosky „Symmetry in Black“. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Opäť fungujúci švédski death metalisti CENTINEX zverejnili novú skladbu „When Bodies Are Deformed“ z ich novej štúdiovky „Redeeming Filth“, ktorá vyjde 21. novembra prostredníctvom vydavateľstva Agonia Records. Nový song nájdete nižšie.

Američania JOB FOR A COWBOY zverejnili novú pieseň „Eating the Visions of God“ z ich nového štúdiového albumu „Sun Eater“, ktorý vyjde 10. novembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records. Spomínanú skladbu si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Nové video Zverinu a RUST2DUST s príznačným názvom „Je-Be“ spája metal a rap do mocného celku. Po tom, ako si metaloví RUST2DUST spolu s raperom Zverinom otestovali spoločným živým hraním reakcie oboch subkultúrnych táborov, prinášajú prvé video spoločného projektu. Skladba „Je-Be“ je novo spracovaná verzia pôvodnej piesne zo Zverinovho posledného albumu „Umelecké Delo“ a je výbornou ukážkou, že spojenie metalu a rapu je nestarnúcou veličinou nadčasovej hodnoty. Zverina aj RUST2DUST sú dlhoročnými stálicami na svojej scéne s mnohoročnými skúsenosťami, čo jasne ukazuje kvalita ich produkcie. Fanúšikovia oboch žánrov sa môžu tešiť na ďalšie diela tejto spolupráce. Videoklip pochádza z dielne talentovaných bratov Maxim Kľujev a Nazarij Kľujev z projektu JA SOM HIP HOP. Bolo nakrútené jednozáberovou technikou. Skladbu nahral a zmixoval producent Michal Koleják, mastroval ju Boris Sodoma v Londýne. Výsledok tejto práce nájdete pod novinkami.

Bratislavskí progresívne extrémni metalisti HOLOTROPIC dávajú k dispozícii kompletný album „Permeate“ na počúvanie na svojom Bandcamp profile. Album vychádza 27. októbra a pokrstí sa 31. októbra v Bratislave spolu so špeciálnymi hosťami MORNA a FISHARTCOLLECTION. HOLOTROPIC sú kapelou zameranou na moderný metal s progresívnymi a extrémnymi prvkami, ale aj dostatočnou dávkou melódií, zahŕňajúci menej pesničkové štruktúry, netypické akordy a štipku ázijsky, alebo orientálne znejúcich motívov.